Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

În Săptămâna Mare, Ioana Maria Moldovan împreună cu copiii cu dizabilități a intrat în atelierul Lumea Faptelor Bune Conil

0

În Săptămâna Mare,

Ioana Maria Moldovan împreună cu copiii cu dizabilități a intrat în atelierul Lumea Faptelor Bune Conil.

Ioana Maria Moldovan, prezentatoarea Focus de la PrimaTv, se implică în mai multe activități de binefacere și acum, în Săptămâna Mare, ea a făcut voluntariat în atelierul Faptelor Bune Conil.

SONY DSC

„Lumea Faptelor Bune Conil e un proiect de suflet, un loc în care poveștile prind viață, iar din mâinile copiilor cu dizabilități prind contur altfel de obiecte, pe care oamenii care vor, pot și simt să facă fapte bune, le cumpără. În Săptămâna Mare am învățat să facem ouă surpriză din hârtie. Iar surpriza a fost evident clovnul Conil, prietenul tuturor copiilor, cel care nu face nicio diferență, pentru care nu contează că ești tipic sau ai o dizabilitate. El știe că dincolo de orice dizabilitate există o abilitate ce merită descoperită, susținută, încurajată și promovată.” spune Ioana Maria Moldovan.

Ea a petrecut câteva ore de neuitat alături de copiii cu dizabilități ai Asociației Conil, unde este voluntar, și ca de fiecare dată a rămas fără cuvinte când i-a văzut cu câtă răbdare și dorință au făcut aceste ouă speciale de Paște.

Emoționată de determinarea lor, Ioana ne-a declarat că: “Poate că pentru noi, să lipim o hârtie, s-o împăturim, e ceva foarte simplu, însă pentru ei, copiii cu dizabilităti e un mare efort.b Rezultatul muncii noastre în echipă e cel mai frumos cadou pe care mi-l putea face iepurașul, pe care-l rog să spună povestea acestor copii minunați mai depate, iar cei care vor să-i ajute pot da un sms la 8843.”

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.