In luna octombrie va fi o noua editie a Taberei de pictura Hobby Art

0

Tabara de pictura Hobby Art pentru adulti – editia 2016 pentru incepatori

Aflata la a 19 editie, Tabara de pictura Hobby Art nivel pentru incepatori se va desfasura in toamna la Predelut in organizarea Arbex Art Decor. 

afis r
Fie ca iti doresti sa inveti sa pictezi sau esti autodidact(a) si simti ca ai nevoie de confirmarile si cunostintele practice sau trucurile unui profesionist in ale picturii, te asteptam in toamna in tabara de initiere!
Este o tabara pentru adulti.
In fiecare an organizam o tabara de pictura pentru incepatori, unde, pe parcursul celor 6 zile se vor aborda notiuni de teoria culorilor, culorile complementare, spectrul culorilor, diferentele intre diferitele tehnici de pictura gen acuarela, tempera, acrilic, ulei, cu exemple practice, tabara fiind axata pe pictura in ulei si acrilic. Iti oferim asadar posibilitatea sa vii sa descoperi placerea lucrului la sevalet daca nu ai avut ocazia pana acum sau sa acumulezi informatii tehnice si practice pretioase daca pictezi dar nu ai avut parte de indrumarea unui profesionist.
Grupul de lucru va fi format din minim 6 si maxim 12 participanti pentru o buna desfasurare a activitatilor, iar instructorul artistic al taberei va fi Tudor Francu, artist plastic, instructorul artistic al taberelor de pictura hobby art de la inceputul desfasurarii lor din 2009.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.