In luna august, companiile isi promoveaza GRATUIT afacerea pe PR2Advertising.ro si Woman2Woman.ro

0

PR2Advertising.ro ofera companiilor posibilitatea de a se promova GRATUIT atat pe site-ul de comunicate de presa PR2Advertising.ro, cat si pe site-ul Woman2Woman.ro, site de lifestyle destinat femeilor.

Orice companie care posteaza un comunicat de presa in perioada 12-31 august 2012 beneficiaza de promovarea gratuita a comunicatului pe site-ul Woman2Woman.ro, dar si pe paginile de facebook ale celor doua site-uri.

Companiile pot profita de oferta valabila in perioada 12 – 31 august 2012 pentru a-si promova GRATUIT produsele si afacerea pe PR2Advertising.ro si Woman2Woman.ro

Tot ce trebuie sa faca este sa isi creeze un cont pe PR2Advertising.ro, daca nu au deja, si sa posteze un comunicat de presa. Apoi, trebuie sa trimita la office@PR2Advertising.ro un e-mail cu link catre comunicatul care vor sa fie promovat si poza care sa insoteasca materialul (comunicatul) promovat pe Woman2Woman.ro.

Crearea contului si publicarea comunicatului sunt, de asemenea, gratuite.

Comunicatul va fi promovat pe Woman2Woman.ro in functie de sectiunea in care se incadreaza. In cazul in care comunicatul nu se incadreaza in nicio categorie de pe Woman2Woman.ro, acesta va fi postat in sectiunea Comunicate.

Woman2Woman.ro este un site de lifestyle si se adreseaza femeilor tinere, care doresc sa fie informate cu privire la toate aspectele vietii, sunt preocupate de cariera si, in timpul liber, cauta subiecte interesante pentru relaxare, destindere. Pe Woman2Woman.ro gasesti informatii despre vedete, moda, frumusete, dragoste si sex, horoscop, divertisment, totul pentru relaxarea ta!  Woman2Woman.ro – We like you just as you are!

PR2Advertising.ro este un site de comunicate de presa care isi propune sa sprijine companiile in procesul comunicarii si sa aduca brandurile, produsele si serviciile mai aproape de target. Suntem constienti ca promovarea si comunicarea sunt procese importante in construirea imaginii unui brand si se reflecta in mod direct in succesul pe care acestea le au pe piata. Tocmai de aceea, sub sloganul “stay in touch with your target”, PR2Advertising.ro isi propune sa faciliteze comunicarea companiilor cu targetul vizat.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează