Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

In luna august, companiile isi promoveaza GRATUIT afacerea pe PR2Advertising.ro si Woman2Woman.ro

0

PR2Advertising.ro ofera companiilor posibilitatea de a se promova GRATUIT atat pe site-ul de comunicate de presa PR2Advertising.ro, cat si pe site-ul Woman2Woman.ro, site de lifestyle destinat femeilor.

Orice companie care posteaza un comunicat de presa in perioada 12-31 august 2012 beneficiaza de promovarea gratuita a comunicatului pe site-ul Woman2Woman.ro, dar si pe paginile de facebook ale celor doua site-uri.

Companiile pot profita de oferta valabila in perioada 12 – 31 august 2012 pentru a-si promova GRATUIT produsele si afacerea pe PR2Advertising.ro si Woman2Woman.ro

Tot ce trebuie sa faca este sa isi creeze un cont pe PR2Advertising.ro, daca nu au deja, si sa posteze un comunicat de presa. Apoi, trebuie sa trimita la office@PR2Advertising.ro un e-mail cu link catre comunicatul care vor sa fie promovat si poza care sa insoteasca materialul (comunicatul) promovat pe Woman2Woman.ro.

Crearea contului si publicarea comunicatului sunt, de asemenea, gratuite.

Comunicatul va fi promovat pe Woman2Woman.ro in functie de sectiunea in care se incadreaza. In cazul in care comunicatul nu se incadreaza in nicio categorie de pe Woman2Woman.ro, acesta va fi postat in sectiunea Comunicate.

Woman2Woman.ro este un site de lifestyle si se adreseaza femeilor tinere, care doresc sa fie informate cu privire la toate aspectele vietii, sunt preocupate de cariera si, in timpul liber, cauta subiecte interesante pentru relaxare, destindere. Pe Woman2Woman.ro gasesti informatii despre vedete, moda, frumusete, dragoste si sex, horoscop, divertisment, totul pentru relaxarea ta!  Woman2Woman.ro – We like you just as you are!

PR2Advertising.ro este un site de comunicate de presa care isi propune sa sprijine companiile in procesul comunicarii si sa aduca brandurile, produsele si serviciile mai aproape de target. Suntem constienti ca promovarea si comunicarea sunt procese importante in construirea imaginii unui brand si se reflecta in mod direct in succesul pe care acestea le au pe piata. Tocmai de aceea, sub sloganul “stay in touch with your target”, PR2Advertising.ro isi propune sa faciliteze comunicarea companiilor cu targetul vizat.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.