Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

În luna august, 28 de persoane cu dizabilități locomotorii primesc produse de îngrijire a sănătății

0

28 de copii și adulți utilizatori de scaune rulante din țară, beneficiari ai Fundației Motivation România, au primit seturi cu produse pentru menținerea și îngrijirea sănătății. Realizarea este posibilă datorită persoanelor care donează prin SMS cu textul ACTIV la 8844. Cele 28 de persoane au fost identificate cu sprijinul echipelor regionale Motivation, pe baza diagnosticului de leziune medulară și a accesului dificil la resurse, din diferite motive precum lipsa accesibilității, întreruperea legăturii cu persoanele de sprijin, riscul mai mare de expunere la infecția cu coronavirus sau situație financiară precară.

Pachetele cu produsele de îngrijire includ măști de protecție reutilizabile, mănuși de unică folosință, dezinfectant pentru mâini, șervețele dezinfectante pentru suprafețe, săpun lichid și creme de protecție a pielii. Transportul coletelor în cele 18 județe din țară a fost asigurat de firma de curierat FAN Courier.

În perioada mai – octombrie 2020, donațiile prin SMS cu textul ACTIV la 8844 sunt folosite pentru a sprijini persoanele care folosesc scaune rulante să își protejeze sănătatea, în contextul pandemiei de coronavirus.

Oricine poate să devină donator și să schimbe în bine viața persoanelor cu dizabilități locomotorii, prin trimiterea unui SMS cu textul ACTIV la 8844, având valoarea de 2 euro/lună. Mai multe informații despre campanie sunt disponibile pe site, urmând link-ul https://motivation.ro/campanie-activ/

Suntem împreună în această poveste. Nu lăsa pe nimeni în urmă!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.