În căutarea celor mai bune start-up-uri româneşti la Romanian Startup Awards!

1

The Next Web prezintă Romanian Startup Awards 

Pe data de 5 februarie 2013 va avea loc The Next Web Romanian Startup Awards, eveniment organizat de The Next Web în colaborare cu Geekcelerator. În cadrul evenimentului vor fi premiate cele mai bune start-up-uri şi cei mai importanţi antreprenori şi investitori din România. Începând de astăzi, publicul îşi poate nominaliza preferaţii la 

thenextweb.com/startupawards/romania

În căutarea celor mai bune start-up-uri româneşti

„Start-up-urile au jucat întotdeauna un rol important în evenimentele The Next Web – la conferinţele noastre participă în fiecare an multe companii tinere şi promiţătoare. Este extraordinar faptul că putem să întâlnim aceste start-up-uri în propriile hub-uri tehnologice pe măsură ce ne deplasăm în Europa pentru a sărbători antreprenoriatul. La TNW Romanian Startup Awards căutăm cele mai talentate minţi antreprenoriale ale României şi ne propunem să aducem împreună reprezentanţii tehnologiei româneşti pentru o seară extraordinară”, spune Patrick de Laive, Co-Fondator The Next Web.

Vot online şi ceremonie offline de decernare a premiilor

Premiile TNW Romanian Startup Awards sunt decernate la alegerea publicului care are posibilitatea de a vota concurenţii preferaţi. Primul pas este nominalizarea startup-urilor favorite cu patru săptămâni înainte de eveniment. Ulterior vor fi aleşi 5 finalişti pentru fiecare categorie de către juriul format din Ziad M. Kane, CEO TheNextWeb.com, Patrick deLaive (Co-Fondator The Next Web) şi editorii Robin Wauters şi Martin Bryant. Urmează apoi perioada de vot în cadrul căreia, timp de o săptămână, publicul are posibilitatea de a-şi alege favoriţii.

Câştigătorii celor 7 categorii de concurs vor fi anunţaţi la ceremonia de decernare a premiilor care va avea loc pe data de 5 februarie în Bucureşti. În această seară, membrii comunităţii se vor întâlni pentru a interacţiona în mod direct şi a sărbători alături de finaliştii şi câştigătorii concursului.

Şapte categorii

Cele şapte categorii ale concursului sunt: start-up-ul anului, cel mai bun co-fondator, cea mai bună aplicaţie web, cea mai bună aplicaţie mobile, cel mai bun design, cea mai bună experienţă a utilizatorului şi cel mai bun investitor. Premiile vor fi înmânate de co-fondatorul The Next Web, Patrick de Laive, şi de reprezentanţii Geekcelerator. Câştigătorii vor primi bilete la conferinţa The Next Web care va avea loc în luna aprilie 2013 la Amsterdam, alături de premii oferite de partenerii locali.

TNW Romanian Startup Awards

Despre TNW Startup Awards

TNW Startup Awards celebrează antreprenoriatul în hub-urile tehnologice ale Europei. În fiecare ţară vor fi înmânate 7 premii la evenimentele care vor avea loc în Berlin, Londra, Dublin, Paris, Barcelona, Bucureşti, Varşovia, Amsterdam, Kiev, Moscova, Istanbul şi Copenhaga. Categoriile de concurs sunt: start-up-ul anului, cel mai bun (co-)fondator, cea mai bună aplicaţie web, cea mai bună aplicaţie mobile, cea mai bună experienţă a utilizatorului, cel mai bun desing şi cel mai bun investitor. Câştigătorii TNW Startup Awards sunt aleşi prin vot de către public. Nominalizările se efectuează online la http://thenextweb.com/startupawards/romania

Decernarea premiilor în Europa

Romanian Startup Awards face parte din turneul european Startup Awards care va avea loc în perioada 15 ianuarie – 28 februarie. Ceremoniile de decernare a premiilor vor avea loc astfel:

 • Startup Awards Germania, Berlin, 15 ianuarie
 • Startup Awards UK, Londra, 24 ianuarie
 • Startup Awards Irlanda, Dublin, 29 ianuarie
 • Startup Awards Franţa, Paris, 31 ianuarie
 • Startup Awards România, Bucureşti, 5 februarie
 • Startup Awards Spania, Barcelona, 7 februarie
 • Startup Awards Polonia, Varşovia, 12 februarie
 • Startup Awards Olanda, Amsterdam, 15 februarie
 • Startup Awards Ucraina, Kiev, 19 februarie
 • Startup Awards Rusia, Moscova, 21 februarie
 • Startup Awards Turcia, Istanbul, 26 februarie
 • Startup Awards Danemarca, Copenhaga, 28 februarie

Despre The Next Web

TheNextWeb.com este sursa globală de ştiri despre tehnologie, business şi cultura. De la lansarea sa din ianuarie 2008 şi până astăzi, site-ul a ajuns la un trafic lunar de 6 milioane de vizitatori din întreaga lume şi se mândreşte cu audienţa sa internaţională.

Conferinţa The Next Web este a doua cea mai mare conferinţă despre internet din Europa şi are loc în luna aprilie a fiecărui an în Amsterdam, Olanda.

Website: http://thenextweb.com/startupawards/romania

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

 1. avatar

  Marcheaza.ro poate fi nominalizat la TNW Strtup Awards 2013!
  Cei de la The Next Web (TNW) sunt in cautarea celor mai bune start-up-uri romanesti.
  Propune aplicatia Marcheaza.ro la categoria: start-up-ul anului (Startup of the year).
  Trebuie doar să completați in dreptul Startup of the year: marcheaza.ro.
  și dați click pe Submit your nominees.
  Apoi identificați-vă prin intermediul Facebook , Twitter sau prin e-mail pentru un vot corect și sigur!

Comentează