Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

În căutarea celor mai bune start-up-uri româneşti la Romanian Startup Awards!

1

The Next Web prezintă Romanian Startup Awards 

Pe data de 5 februarie 2013 va avea loc The Next Web Romanian Startup Awards, eveniment organizat de The Next Web în colaborare cu Geekcelerator. În cadrul evenimentului vor fi premiate cele mai bune start-up-uri şi cei mai importanţi antreprenori şi investitori din România. Începând de astăzi, publicul îşi poate nominaliza preferaţii la 

thenextweb.com/startupawards/romania

În căutarea celor mai bune start-up-uri româneşti

„Start-up-urile au jucat întotdeauna un rol important în evenimentele The Next Web – la conferinţele noastre participă în fiecare an multe companii tinere şi promiţătoare. Este extraordinar faptul că putem să întâlnim aceste start-up-uri în propriile hub-uri tehnologice pe măsură ce ne deplasăm în Europa pentru a sărbători antreprenoriatul. La TNW Romanian Startup Awards căutăm cele mai talentate minţi antreprenoriale ale României şi ne propunem să aducem împreună reprezentanţii tehnologiei româneşti pentru o seară extraordinară”, spune Patrick de Laive, Co-Fondator The Next Web.

Vot online şi ceremonie offline de decernare a premiilor

Premiile TNW Romanian Startup Awards sunt decernate la alegerea publicului care are posibilitatea de a vota concurenţii preferaţi. Primul pas este nominalizarea startup-urilor favorite cu patru săptămâni înainte de eveniment. Ulterior vor fi aleşi 5 finalişti pentru fiecare categorie de către juriul format din Ziad M. Kane, CEO TheNextWeb.com, Patrick deLaive (Co-Fondator The Next Web) şi editorii Robin Wauters şi Martin Bryant. Urmează apoi perioada de vot în cadrul căreia, timp de o săptămână, publicul are posibilitatea de a-şi alege favoriţii.

Câştigătorii celor 7 categorii de concurs vor fi anunţaţi la ceremonia de decernare a premiilor care va avea loc pe data de 5 februarie în Bucureşti. În această seară, membrii comunităţii se vor întâlni pentru a interacţiona în mod direct şi a sărbători alături de finaliştii şi câştigătorii concursului.

Şapte categorii

Cele şapte categorii ale concursului sunt: start-up-ul anului, cel mai bun co-fondator, cea mai bună aplicaţie web, cea mai bună aplicaţie mobile, cel mai bun design, cea mai bună experienţă a utilizatorului şi cel mai bun investitor. Premiile vor fi înmânate de co-fondatorul The Next Web, Patrick de Laive, şi de reprezentanţii Geekcelerator. Câştigătorii vor primi bilete la conferinţa The Next Web care va avea loc în luna aprilie 2013 la Amsterdam, alături de premii oferite de partenerii locali.

TNW Romanian Startup Awards

Despre TNW Startup Awards

TNW Startup Awards celebrează antreprenoriatul în hub-urile tehnologice ale Europei. În fiecare ţară vor fi înmânate 7 premii la evenimentele care vor avea loc în Berlin, Londra, Dublin, Paris, Barcelona, Bucureşti, Varşovia, Amsterdam, Kiev, Moscova, Istanbul şi Copenhaga. Categoriile de concurs sunt: start-up-ul anului, cel mai bun (co-)fondator, cea mai bună aplicaţie web, cea mai bună aplicaţie mobile, cea mai bună experienţă a utilizatorului, cel mai bun desing şi cel mai bun investitor. Câştigătorii TNW Startup Awards sunt aleşi prin vot de către public. Nominalizările se efectuează online la http://thenextweb.com/startupawards/romania

Decernarea premiilor în Europa

Romanian Startup Awards face parte din turneul european Startup Awards care va avea loc în perioada 15 ianuarie – 28 februarie. Ceremoniile de decernare a premiilor vor avea loc astfel:

 • Startup Awards Germania, Berlin, 15 ianuarie
 • Startup Awards UK, Londra, 24 ianuarie
 • Startup Awards Irlanda, Dublin, 29 ianuarie
 • Startup Awards Franţa, Paris, 31 ianuarie
 • Startup Awards România, Bucureşti, 5 februarie
 • Startup Awards Spania, Barcelona, 7 februarie
 • Startup Awards Polonia, Varşovia, 12 februarie
 • Startup Awards Olanda, Amsterdam, 15 februarie
 • Startup Awards Ucraina, Kiev, 19 februarie
 • Startup Awards Rusia, Moscova, 21 februarie
 • Startup Awards Turcia, Istanbul, 26 februarie
 • Startup Awards Danemarca, Copenhaga, 28 februarie

Despre The Next Web

TheNextWeb.com este sursa globală de ştiri despre tehnologie, business şi cultura. De la lansarea sa din ianuarie 2008 şi până astăzi, site-ul a ajuns la un trafic lunar de 6 milioane de vizitatori din întreaga lume şi se mândreşte cu audienţa sa internaţională.

Conferinţa The Next Web este a doua cea mai mare conferinţă despre internet din Europa şi are loc în luna aprilie a fiecărui an în Amsterdam, Olanda.

Website: http://thenextweb.com/startupawards/romania

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

 1. avatar

  Marcheaza.ro poate fi nominalizat la TNW Strtup Awards 2013!
  Cei de la The Next Web (TNW) sunt in cautarea celor mai bune start-up-uri romanesti.
  Propune aplicatia Marcheaza.ro la categoria: start-up-ul anului (Startup of the year).
  Trebuie doar să completați in dreptul Startup of the year: marcheaza.ro.
  și dați click pe Submit your nominees.
  Apoi identificați-vă prin intermediul Facebook , Twitter sau prin e-mail pentru un vot corect și sigur!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.