Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Împreună cu tine, Profi salvează destine!

0

A DOUA MASINA OFERITA DE PROFI ISI ASTEAPTA CASTIGATORUL

Aflata in plina desfasurare, campania de responsanbilitate sociala “Impreuna cu tine, PROFI salveaza destine!” asteapta sa se prezinte castigatorul celui de al doilea autoturism Dacia Logan pe care il ofera ca premiu in cadrul tombolei  “Te implici si castigi!”

Extragerea actualei serii de bonuri castigatoare s-a facut pe 1 septembrie si deoarece in cele 15 zile alocate pentru revendicarea premiului nu s-a prezentat detinatorul din Adjud al primului bon, acum este asteptat urmatorul norocos, posesorul bonului cu nr. 383 din 28 august, cod bare 2140046845307, din Ludus. Acesta mai are la dispozitie o saptamana pentru a se prezenta cu bonul, iar daca nici el nu isi face aparitia, se va trece la urmatorul bon extras.

Dana Turt - castigatoarea primei masini din campania CSR Profi 2014

“Impreuna cu tine, Profi salveaza destine!” reuneste sase importante ONG-uri care lupta pentru premiile de 1 milion, 100 de mii, 50 de mii puse la dispozitie de PROFI in cadrul unei campanii dedicate sanatatii copiilor din Romania.

Fiecare din cele sase ONG-uri s-a inscris in competitie cu cate un proiect laudabil si ambitios: Asociatia Daruieste Viata participa cu proiectul “Daruieste viata copiilor bolnavi de cancer”, Asociatia Inima Copiilor a propus proiectul “1 vot. 1 an de ajutor pentru copiii bolvnavi de inima”, Asociatia Impreuna Pas cu Pas mizeaza pe proiectul “O scoala pentru fiecare”, Fundatia Mereu Aproape a inscris proiectul “Infernul copiilor uitati”, Organizatia Salvati Copiii concureaza cu proiectul “Fiecare copil conteaza”, iar Fundatia World Vision participa cu proiectul “Copii sanatosi pentru un viitor mai bun”.

Clasamentul campaniei este stabilit exclusiv in baza voturilor clientilor PROFI. Pana pe 30 noiembrie, data la care se va incheia campania, ei isi pot exprima preferinta alegand proiectul favorit la infochiscurile aflate in magazine – clasamentul putand fi vizualizat si la adresa de web: http://profi.ro/salveaza_destine/.

PROFI este unul dintre retailerii cu cea mai importanta implicare in cadrul comunitatilor in care activeaza. Astfel, intre anii 2011-2013 PROFI a daruit nu mai putin de 5381 de calculatoare, software educational, 226 de videoproiectoare si mii de accesorii IT catorva sute de scoli din intrega tara prin intermediul campaniei “PROFI te premiaza”, de care beneficiaza cateva sute de mii de elevi.

In momentul de fata, PROFI reprezinta cel de-al doilea mare retailer modern, avand 246 de magazine in 121 de localitati si peste 6000 de angajati.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.