Implică-te. Pune punct! Rescrie povestea educației

0

Te îngrijorează direcția în care evoluează societatea noastră. Ai vrea ca oamenii să nu mai aibă piedici precum sărăcia, lipsa de acces și repere în dezvoltarea lor. Ai vrea ca „mâine” să fie un loc mai bun decât „azi”. Ai un vis despre cum ai vrea să fie lumea în care trăiești. Ți-ai dori să poți face chiar tu ceva. Dar… ce?

fb_cover event
Viitorul societății noastre poate fi schimbat prin educație de calitate, pe bază de valori. Implică-te. Pune punct! Rescrie povestea educației.

Pe 21 martie, afli cum te poți implica azi direct în transformarea României de mâine. Vino să afli ce oportunități ai pentru a-ți construi carieră transformațională în educație.

Înscrie-te la evenimentul „Scriitor de Viitor” până joi, 16 martie, ora 23:59. Formularul de înscriere şi mai multe informaţii pot fi găsite aici: https://www.facebook.com/events/686601404855866/

Despre autor

avatar

Teach for Romania exista pentru a transforma sistemul educational romanesc. In acest scop, recruteaza tineri exceptionali, ii pregateste ca profesori si ii plaseaza in scolile cu provocari, cu viziunea de a oferi optiuni de viata prin educatie de calitate fiecarui copil din Romania, indiferent de situatia sociala. Mai multe informatii pot fi urmarite in video-ul de 2 minute de mai jos: https://www.youtube.com/watch?v=swCWF6quVdc Teach for Romania face parte din reteaua Teach for All. Pana acum a pregatit 37 de profesori si i-a plasat in 33 de scoli cu provocari din peste 11 judete. Din septembrie 2016, 60 de profesori vor fi activi la catedra.

Comentează