Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Impact Hub Bucharest lansează Hubcelerator Food, acceleratorul de business pentru industria alimentară din România

0

După 5 ediții ale programului Hubcelerator, în care s-a adresat antreprenorilor la început de drum din industrii variate, Impact Hub Bucharest lansează o ediție specială a  acceleratorului și se adresează anul acesta antreprenorilor care vor să lanseze un startup inovator în industria alimentară.

Peste 130 de startup-uri au trecut prin Hubcelerator, programul care facilitează drumul de la idee la model de business valid în piață în doar 10 săptămâni. Până acum, de-a lungul celor 5 ediții, peste 1500 de potențiali clienți au fost abordați pentru validarea business-ului și s-au strâns 25.000 de euro prin 7 campanii de crowdfunding.

Hubcelerator Food este programul potrivit antreprenorilor ambițioși care își doresc să lanseze o afacere inovatoare în industria alimentară. De la produse și experiențe inedite adresate consumatorilor, până la tehnologii care îmbunătățesc modul în care producem, distribuim ori consumăm.

Decizia de a ne adresa unui singur segment de piață vine ca urmare a înțelegerii ritmului în care se dezvoltă acesta, a cerințelor tot mai bine definite ale antreprenorilor din domeniu. Nevoile consumatorilor de a folosi produse sau servicii nișate, de calitate, cu elemente diferențiatoare duc și la crearea de cerere pe piață pentru business-uri inovatoare, inteligente, diferite. Aici intervenim noi, cu un program unic în România.” a declarat Lucian Grămescu, Incubation Manager, Impact Hub Bucharest.

Ce beneficii au participanții?

Pe parcursul celor 10 săptămâni, viitorii super-antreprenori vor beneficia de:

  • Workshop-uri variate cu insight-uri valoroase despre: business modelling, valoare pentru clienți, marketing, strategie financiară și pricing, contabilitate, vânzări și planificare strategică

  • Sesiuni de mentorat exclusiv cu un mentor dedicat din industria alimentară

  • Feedback din partea comunității Impact Hub și a unor experți din industrie

  • Teme de teren care îi vor ajuta să înțeleagă piața și să ajungă la clienții potențiali

  • Susținere în lansarea unei campanii de crowdfunding pe platforma Startarium.

Printre mentorii acestei ediții se numără: Ana Consulea (Cofetar & Fondator Zexe Braserie), Fadi Drăghici (Owner BITE & ALEF), Marilena Istrătescu (Managing Partner Foodwise), Radu Tănase (Managing Partner Condimental și .calif), Răzvan Crișan (Co-founder M60 Group), Teodora Juravle (Marketing & Communications Director Vel Pitar), Viorel Copolovici (bucătar, antreprenor, instructor culinar).

Înscrierile sunt deschise până pe 14 septembrie, pe site-ul Hubcelerator Food: www.hubcelerator.ro

Despre Impact Hub Bucharest

Impact Hub Bucharest este organizația ce susține dezvoltarea antreprenorială a inițiativelor cu impact pozitiv în societate în cadrul unei comunități globale, oferind spații de lucru colaborative, programe de dezvoltare și incubare a afacerii, conferințe și evenimente, precum și opțiuni de finanțare prin crowdfunding. Prezentă în București din 2012, organizația face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente.

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.