Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Impact Hub Bucharest a înregistrat în 2015 o creștere a cifrei de afaceri cu peste 100%. Organizația împlinește 4 ani de activitate

0

Impact Hub Bucharest, prima organizație din România ce a introdus conceptul de spațiu colaborativ pentru antreprenori și freelanceri, a înregistrat în 2015 o cifră de afaceri consolidată de peste 850,000 Euro, în creștere cu peste 100% față de anul precedent.

“Impact Hub Bucharest a crescut constant în fiecare an și asta demonstrează faptul că în România există un potențial foarte mare pe zona de antreprenoriat. Am cunoscut oameni ambițioși, creativi, cu o energie pozitivă, care sunt dispuși să lupte pentru succesul lor și care vor să contribuie la un viitor mai bun. Calitatea inițiativelor antreprenoriale crește de la an la an și asta ne încurajează să dezvoltăm noi elemente în jurul conceptului inițial, unul dintre pașii cei mai vizibili fiind deschiderea, în martie 2016, a unui nou spațiu în Cluj-Napoca.”, a declarat Vlad Craioveanu, Co-Fondator Impact Hub Bucharest.

Vlad-Craioveanu_Impact Hub Bucharest

Fondată în 2012 de Vlad Craioveanu, Oana Păun şi Alexandra Pode, Impact Hub Bucharest are drept misiune susținerea inițiativelor antreprenoriale cu impact pozitiv pentru societate, dezvoltând o platformă de comunicare și colaborare între diferite sectoare. Pe lângă spațiul colaborativ de lucru care a găzduit până în prezent peste 800 de membri și evenimente speciale dedicate acestora, organizația a inițiat și dezvoltat o serie de programe de incubare și accelerare a startupurilor, sesiuni de mentorat și evenimente Business Clinics pe diferite teme de interes. Peste 2,000 de evenimente au fost organizate de-a lungul celor patru ani de existență, adunând peste 80,000 de participanți. Hubcelerator, 60 Day Challenge, Impact Festival, Connection, sunt câteva dintre proiectele de succes demarate de Impact Hub Bucharest.

Impact Hub Bucharest

Printre startup-urile care s-au lansat și dezvoltat cu succes în cadrul programelor Impact Hub Bucharest se numără Sunday Bagels, Iutta, Aviziero, Wild Thing, Dare to Rug, TrainerTour, SoupLoop, Upside Down, Cobi Bicycle, Stai Sa-ți Povestesc, Echoz, Bunicel.

Despre Impact Hub

Impact Hub susține dezvoltarea antreprenorială a inițiativelor cu impact pozitiv în societate în cadrul unei comunități globale, oferind spații de lucru colaborative, programe de dezvoltare și incubare a afacerii, conferințe și evenimente, precum și opțiuni de finanțare prin crowdfunding. Prezentă în București din 2012 și în Cluj- Napoca din 2016, organizația face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 70 de orașe de pe 5 continente.

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.