Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

IMMOFINANZ și Asociația Zi de Bine, alături de copiii de la Spitalul Marie Curie cu o donație de 10.000 euro

0

București, 18 decembrie, 2020 – IMMOFINANZ și Asociația Zi de Bine sunt parteneri într-o inițiativă menită să îi ajute pe copiii cu diagnostic de fibroză chistică, din cadrul Spitalului Marie Curie din București, secția de pediatrie.

La finalul unui an atipic, IMMOFINANZ se numără printre brandurile care au încercat să fie mai aproape ca niciodată de oameni, păstrând viu spiritul comunității, clienților și partenerilor săi, cu speranța că această perioadă poate fi depășită doar împreună.

În același spirit, compania a decis ca bugetul alocat tradiționalelor cadouri de Crăciun să fie donat pentru o investiție absolut vitală pentru copiii diagnosticați cu fibroză chistică, din cadrul Spitalului Marie Curie din București, respectiv un aparat pentru fizioterapie pulmonara și kiturI necesare tratamentului.

Anul acesta ne-a transformat pe toți în mare măsură dar ne-a și apropiat, dincolo de business. Noi ne-am propus să solidificăm noțiunea de comunitate, să rămânem aproape unii de alții, de clienții și de partenerii noștri. Prin decizia de a dona această sumă, știm că suntem în asentimentul tuturor partenerilor și colaboratorilor. Mulțumim în mod special Asociației Zi de Bine și Melaniei Medeleanu pentru că ne sunt parteneri în această inițiativă, dar și pentru toată implicarea lor, în general, în cauzele delicate ale societății românești” – Fulga Dinu, Country Manager Operations, IMMOFINANZ Romania

„E teribil să vezi un copil care luptă pentru fiecare gură de aer când singura lupta la vârsta asta ar trebui să fie despre provocările jocului pe care tocmai l-au început. Data viitoare sper să le putem duce acasă cadouri. Până atunci însă, darul nostru pentru copiii cu fibroză chistică este șansa de a respira puțin mai bine.” – Melania Medeleanu, Preşedinte Asociatia Zi de bine

Despre Asociația Zi de Bine

Scopul Asociației este acela de a crea comunități, de a sprijini mii de oameni aflați în situații vulnerabile și de a crea notorietate în jurul unor cauze ignorate.

Dacă aveți un proiect în care credeți dar pentru care nu ați găsit încă finanțare, îl puteți înscrie aici

Despre IMMOFINANZ

IMMOFINANZ este un grup imobiliar comercial care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în șapte pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România și Polonia. Principala activitate a IMMOFINANZ include managementul și dezvoltarea de proprietăți. Mărcile STOP SHOP (retail), VIVO! (retail) și myhive (office) reprezintă puncte centrale puternice pentru aceste activități și susțin calitatea și serviciile. Grupul deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 5,1 miliarde de euro, ce cuprinde peste 210 de proprietăți. IMMOFINANZ este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX – Austrian Traded Index) și din Varșovia. Pentru mai multe informații accesațihttp://www.immofinanz.com.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.