Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

IMM ReStart ajunge marti, 21 octombrie la Sibiu!

0

Antreprenorii si managerii din Sibiu si judetele invecinate sunt invitati pe 21 octombrie 2014 sa participe la editia locala a conferintelor IMM ReStart, organizate de doingbusiness.ro. In cadrul evenimentului, care se desfasoara la Hotel Ramada Sibiu, experti si reprezentanti din top managementul unora dintre cele mai importante companii din tara aduc in fata auditoriului informatii de actualitate din zona fiscala, financiara si legislativa, precum si solutii de afaceri si diminuare a riscurilor. Totodata, IMM ReStart ofera participantilor ocazia de a beneficia de consultanta specializata personalizata si gratuita in cadrul sesiunilor de intalniri private.

_MG_8241

Astfel, in domeniul consultantei fiscale, financiare si legislative, Gabriel Sincu, Tax Executive Director EY Romania ofera participantilor la conferinta o imagine asupra beneficiilor fiscale pe care le primesc investitorii incepand din 2014, in timp ce Ileana Botez, Director Comunicare si Marketing Bursa de Valori Bucuresti si Roxana Mircea, Managing Partner REI Finance Advisors abordeaza tematici privind finantarea IMM-urilor – prin bursa de valori, respectiv finantari nerambursabile. Finantarea afacerii reprezinta una dintre cele mai mari provocari ale antreprenorilor romani, 88% dintre ei apreciind accesul la finantare ca dificil sau foarte dificil, potrivit cercetarii „Barometrul antreprenoriatului românesc 2013”, realizata de EY România. In aceste conditii, si in contextul in care creditele bancare sunt inca dificil de accesat, Bursa de Valori sau accesarea fondurilor nerambursabile sunt solutii practice pe care, in cadrul IMM ReStart, antreprenorii sibieni le pot aprofunda. In cadrul aceleiasi sesiuni,  Ovidiu Farcas, Director Sucursala Sibiu Allianz-Tiriac Asigurari completeaza perspectiva prezentand auditoriului solutii practice privind asigurarea afacerii si managementul riscului. Tot in plenul conferintei, modulul privind resursele disponibile antreprenorilor pentru dezvoltarea afacerii include subiecte precum alegerea partenerilor de afaceri potriviti, asigurare si evitarea riscurilor (Eugen Anicescu, Managing Director Coface Romania), analiza avansata a datelor, predictie si suport pentru decizii rapide pentru management (Daniel Pana, Country Leader, SAS Romania), noutati in tehnologia informatiei, cloud, software si aplicatii practice de eficientizare a oricarei afaceri (Ovidiu Teodorescu, Director Marketing, Net Brinel – Partener Microsoft Romania si Romulus Hent, IT Project Manager, Sobis Solutions – Partener Microsoft) sau aspecte legislative privind utilizarea software-ului in companii (Magda Popescu, Outside Counsel, BSA | The Software Alliance). Dumitru Ion, CEO, Kompass Romania inchide plenul conferintei cu o prezentare privind resursele si instrumente suport in mediul online pentru cresterea vanzarilor.

„Caravana IMM ReStart ajunge la Sibiu cu acelasi format interactiv, in care pachetul complex de informatii oferit de expertii invitati la prezidiu e completat prin ateliere practice si sesiuni de intalniri interactive. Antreprenorii sibieni au, astfel, ocazia de a discuta situatiile concrete cu care se confrunta in propria activitate si de a obtine raspunsurile personalizate de care au nevoie din partea consultantilor de la Bursa de Valori Bucuresti, EY Romania, BSA | The Software Alliance si REI Finance Advisors. De la inceputul anului si pana in prezent, peste 850 de manageri din toata tara au beneficiat de aceasta oportunitate. Pe site-ul oficial al evenimentului, http://evenimente.doingbusiness.ro/event/28, antreprenorii din zona isi pot programa o sesiune de consultanta pentru succes”, a declarat Dumitru Ion, General Manager Doingbusiness.ro.

Proiectul este dezvoltat cu suportul Allianz-Tiriac Asigurari, Bursa de Valori Bucuresti, EY Romania, Microsoft Romania, REI Finance Advisors, SAS Romania, BSA | The Software Alliance, Coface Romania, Orange, Altex, Kompass Romania, Equatorial – si cu sustinerea media oferita de Agerpres, Transilvania Business, Magazinul Progresiv, Jurnalul de Afaceri, Calendar Evenimente, SpatiulConstruit.ro, Editura Amaltea, Indaco, Monitorul de Medias, Mesagerul de Sibiu, Sibiu News, furios4you.com.

Caravana IMM ReStart continua in Ploiesti, pe 27 noiembrie 2014.

Participarea la IMM ReStart este gratuita si se face pe baza de inscriere prealabila. Pentru mai multe informatii despre agenda, vorbitori si inscrieri, va rugam sa accesati site-ul oficial al evenimentului: http://evenimente.doingbusiness.ro/event/28.

Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro este un portal de afaceri dezvoltat de International Business Promotion (IBP), ce ofera utilizatorilor informatii depre oportunitatile oferite de economia romaneasca precum si prezentarea principalelor companii active in fiecare domeniu. Proiectele IBP includ: publicatiile Romanian Business Digest si Major Companies in Romania in variante print si online incluse in portalul de afaceri www.doingbusiness.ro, servicii de agentie de evenimente, IBP Events (atat evenimente proprii, cat si pentru clienti), servicii de comunicare si direct marketing (call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piata etc).

Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente: Economia Azi – Optiuni si oportunitati pentru IMM-uri (2013), Realitatea in Afaceri – Drumul catre performanta (2012), IMM Focus Regional (2011), Emerging Europe Energy Summit si Emerging Europe Investment Summit (2010).

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.