Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

iFlow – soluția completă pentru pontaj

0

Vești bune pentru micii antreprenori din România!

iFlow – o nouă soluție este destinată antreprenorilor și îi ajută să economisească timp și energie pentru afacerile lor.

Află ce face aplicația

Conceptul e simplu. Întreaga echipă e prezentă într-un singur loc, online, într-un mediu securizat, dar accesibil de pe orice dispozitiv (PC, tabletă și mobil). Managerul stabilește programul pentru toți angajații, pentru fiecare echipă în parte, iar fiecare angajat își introduce ‘evenimente’ atunci când are nevoie (de exemplu: zile de concediu de odihnă planificate, învoiri, ore suplimentare, etc.).

Managerul poate decide în timp real dacă le aprobă sau respinge și generează rapoarte lunare de tip Foaie colectivă de prezență sau Tichete de masă cu un click. Imprimă adeverințe și cereri completate automat cu informațiile angajaților. Pentru mai multe detalii despre aplicația iFlow, accesați https://iflow.ro.

Folosind aplicația iFlow se pot soluționa problemele de HR oricând, – iar utilizatorii își pot accesa singuri informațiile fără a le mai solicita managerului. Aplicația este 100% gratuită și ușor de folosit de către oricine!

Vă invităm să vă creați un cont și să testați aplicația iFlow.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.