Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ideile care ne fac ziua mai frumoasă:)

3

Pentru că tot e luni, să începem săptămâna cu dreptul, zâmbind. Astăzi am găsit unul dintre cele mai haioase proiecte întâlnite în ultimul timp. E o idee simplă, pentru oamenii mari care nu au uitat să se joace şi să adauge câte un dram de optimism fiecărei zile.

Proiectul de care vreau să vă povestesc este un concurs cu tema ”Lumea ta din pufuleți” , lansat de Pufuleții Gusto. Şi parcă doar când spui „pufuleţi”, deja îţi încolţeşte un zâmbet.

Vă prezentăm, pe scurt, despre ce e vorba și vă sfătuim să intraţi şi voi în joc. O să fie o doză bine-venită de creativitate, relaxare şi voie bună, care, în final, va fura şi altora nişte zâmbete.

  • Încarci o fotografie cu o construcţie optimistă  din pufuleţi Gusto (mai exact orice figurină, model, ansamblu 3D trăznit, grup vesel de smiley-face-uri, cu condiția să fie construite din pufuleți).
  • Însoţeşti poza cu un comentariu în care să spui ce anume te-a inspirat pentru a realiza construcţia şi care este mesajul pe care vrei să îl transmiţi.
  • Ca să ai şanse de succes, trebuie să dai dovadă de cât mai multă ingeniozitate şi să strângi minimum 35 de like-uri.

Concursul se desfăşoară între 12 septembrie – 26 septembrie 2011 pe wall-ul paginii de Facebook Pufuleții Gusto.

Dacă v-am trezit curiozitatea şi pofta de concurs, puteţi găsi mai multe detalii despre desfăşurare şi jurizare, aici.


 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.