Ideile care ne fac ziua mai frumoasă:)

3

Pentru că tot e luni, să începem săptămâna cu dreptul, zâmbind. Astăzi am găsit unul dintre cele mai haioase proiecte întâlnite în ultimul timp. E o idee simplă, pentru oamenii mari care nu au uitat să se joace şi să adauge câte un dram de optimism fiecărei zile.

Proiectul de care vreau să vă povestesc este un concurs cu tema ”Lumea ta din pufuleți” , lansat de Pufuleții Gusto. Şi parcă doar când spui „pufuleţi”, deja îţi încolţeşte un zâmbet.

Vă prezentăm, pe scurt, despre ce e vorba și vă sfătuim să intraţi şi voi în joc. O să fie o doză bine-venită de creativitate, relaxare şi voie bună, care, în final, va fura şi altora nişte zâmbete.

  • Încarci o fotografie cu o construcţie optimistă  din pufuleţi Gusto (mai exact orice figurină, model, ansamblu 3D trăznit, grup vesel de smiley-face-uri, cu condiția să fie construite din pufuleți).
  • Însoţeşti poza cu un comentariu în care să spui ce anume te-a inspirat pentru a realiza construcţia şi care este mesajul pe care vrei să îl transmiţi.
  • Ca să ai şanse de succes, trebuie să dai dovadă de cât mai multă ingeniozitate şi să strângi minimum 35 de like-uri.

Concursul se desfăşoară între 12 septembrie – 26 septembrie 2011 pe wall-ul paginii de Facebook Pufuleții Gusto.

Dacă v-am trezit curiozitatea şi pofta de concurs, puteţi găsi mai multe detalii despre desfăşurare şi jurizare, aici.


 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.