IBM România invită școlile să se înscrie în inițiativa „Clasa mea de acasă”, prin care profesorii vor primi de la Cisco, gratuit, licențe individuale

6

IBM România invită școlile să se înscrie în inițiativa „Clasa mea de acasă”, prin care profesorii vor primi de la Cisco, gratuit, licențe individuale și membru al personalului administrativ timp de 180 de zile pentru soluția de teleconferință Webex.

Atenție, nu e platformă care să expire după câteva minute, are polls, whiteboard, recording, prezență, meeting rooms, standarde de securitate si criptare.

Astfel, Cisco Romania pune la dispozitia scolilor in mod GRATUIT solutia de videoconferintă Webex pentru derularea de lectii la distantă, iar IBM Romania si-a mobilizat angajatii pentru sprijinierea cadrelor didactice in lucrul pe platforma.

Daca sunteti interesati de accesarea acestei solutii pentru scoala in care predati, va rugam sa completati formularul online: https://ibm.biz/BdqihE

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

6 comentarii

 1. avatar
  Elena M. Rusu on

  mi-ar place enorm de mult sa apelez la aceasta platforma, insa niciun elev din clasa mea nu are calculator 🙁

 2. avatar

  Păi dacă este cont individual, de ce cere datele școlii, ale reprezentanților școlii, etc?

 3. avatar

  Dacă se cer datele reprezentanților școlii, atunci nu este un cont individual. Deci, dacă un profesor vrea să utilizeze această facilitate, are nevoie de acceptul directorului, informaticianului, etc…. Si unde mai e ”cont individual”?

 4. avatar

  Sesiunile sunt audio și video cu posibilitatea profesorilor/elevilor de a întreba și a împărtăși ecranul? Câți elevi conectați pot fi într-o sesiune? Cât durează o sesiune decurs cu o clasă? Câte sesiuni poți face într-o zi/săptămână? Nu se poate face conectare individuală, fără director, informatician, etc…?

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.