Iată care sunt cele mai tari 40 de idei de business finantate cu cate 25.000 euro!

0

40 de idei de afaceri finantate cu 25.000 de euro;

86 de planuri de afaceri inscrise, din regiunea Bucuresti-Ilfov si Sud-Vest Oltenia;

32 de tineri antreprenori cu varsta sub 25 de ani si 54 cu varsta peste 25 de ani.

banner site

Partenerii proiectului Fii T.A.Re! – Tineri Antreprenori Responsabili au anuntat in cadrul evenimentului din data de 17.06.2015 – organizat in Aula Magna a Academiei de Studii Economice –  cei 40 de castigători ai finantării de 25.000 de euro. Din cele 86 de planuri inscrise (consultă lista punctajelor) in concursul de idei de afaceri derulat in perioada 18 – 27 mai au fost selectate cele mai bune 40 de idei de business in functie de criteriile de selectie din metodologia de evaluare. Vă invităm să-i cunoasteti pe cei mai tari viitori antreprenori din regiunea Bucuresti-Ilfov si Sud-Vest Oltenia. Contestatiile pot fi depuse pana pe 22.06.2015, ora 18:00, la sediul incubatorului ASE Startup (Str. Frumoasa, nr. 31, etajul 2, camerele 31, 32, 34).

La evenimentul organizat de Academia de Studii Economice alături de Asociatia Romană pentru Transfer Tehnologic si Inovare AroTT, compania de consultantă Loop Operations si CCDL Events and Training au participat atat participanti ai concursului de planuri de afaceri, cat si reprezentanti ai mediului de afaceri si ai mediului economic si bancar.  Dincolo de desemnarea celor 40 de castigători, evenimentul si-a propus să un plus de vizibilitate celor 40 de castigători ai concursului Fii T.A.Re! – Tineri Antreprenori Responsabili, reprezentand, in acelasi timp, un prilej pentru identificarea de potentiali investitori sau parteneri in dezvoltarea propriului business.

Cei 40 de castigători ai finantării de 25.000 de euro au fost anuntati de membrii comisiei de evaluare: Prof. Univ. Dr. Nicolae ISTUDOR | Prorector, Academia de Studii Economice; Florin JIANU | Fost ministru delegat pentru IMM; Sergiu NEGUT | Antreprenor | Executive Coach | Business Angel; Radu GHINEA | Sef Oficiu, Oficiul Teritorial pentru IMM-uri si Cooperatie Craiova; Denis CHIURTU | Audience Marketing Manager, Microsoft; Maria TATARU | Autonom Romania – Rent a Car.

Ce urmează?

In cel mai scurt timp, cei 40 de castigători ai finantării de 25.000 de euro vor fi contactati pentru semnarea contractului de finantare. Pe langă cei 25.000 de euro oferiti pentru initierea si dezvoltarea sustenabilă a business-ului, cei 40 de castigători vor avea oportunitatea de a beneficia de sesiuni gratuite de asistentă si mentorat de la manageri si antreprenori de succes din mediul de afaceri romanesc si spijin in cadrul incubatoarelor de afaceri infiintate in cadrul proiectului.

In perioada 18 – 27 mai, tinerii din regiunile Bucuresti-Ilfov si Sud-Vest au fost provocati să conceapă idei inovatoare de afaceri pentru a obtine finantări de 25.000 de euro. La concursul de idei de afaceri s-au putut inscrie tineri cu spirit antreprenorial care au domiciliul/resedinta in Bucuresti-Ilfov si Sud-Vest si si-au propus să lanseze ideea de afacere in una din cele 2 regiuni.

*Proiectul „FII T.A.Re! – Tineri Antreprenori Responsabili” este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 -2013 si este implementat in regiunile Bucuresti – Ilfov si Sud-Vest.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează