„I am Vlad, Prince of Valahia” joc romanesc de strategie!

3

La Castelul Bran a  fost lansat primul joc de strategie autentic românesc numit „I am Vlad, Prince of Valahia” , anunță realitatea.net. Eroul principal al jocului este Vlad Ţepeş.

Producătorii au lucrat cinci ani la dezvoltarea jocului. În toată această perioadă au adunat şi ascultat tot felul de legende cu iele, vampiri , blesteme şi acatiste, totul pentru a face jocul cât mai real.

Detalii despre joc gasesti pe site-ul oficial al producatorului: www.realwallachiangames.com

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

3 comentarii

  1. avatar

    Vreau detaliile jocului!…vreau sa invat sa-l pot juca si eu cu prietenii si familia mea!….cum aflu regulile acestui joc?

Comentează