Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

HOSPICE Casa Speranţei se alătură cauzelor din reţeaua Glazeon!

0

De pe 15 iulie, prin Glazeon poţi dona fără să te coste nimic în plus  şi pentru  HOSPICE Casa Sperantei. Scopul cauzei este de a strânge suma de 3000 de lei pentru  realizarea a cel puţin 12 ateliere de terapie prin joc/artă şi evenimente socio-recreative-educaţionale pentru 60 de copii cu diagnostice limitative de viaţă.

HOSPICE Casa Speranţei este cea mai mare organizaţie medicală non-profit care asigură gratuit servicii de ingrijire paliativă pentru copiii şi adulţii cu boli incurabile:

“Credem că toate persoanele suferind de boli grave sau incurabile în stadii avansate trebuie să beneficieze în mod gratuit şi la momentul oportun de servicii specializate de îngrijiri paliative, iar familiile acestora trebuie să aibă acces la servicii de sprijin şi consiliere.”

De ce să aştepţi să fii milionar pentru a dona? Prin Glazeon poţi să ajuţi cauza în care crezi fara sa te coste nimic in plus!

hospice cause photo

De ce sa donezi pentru HOSPICE Casa Speranţei?

  • prin finanţarea atelierelor de terapie  poţi să redai copiilor şansa de a se bucura de fiecare zi de viaţă, de a fi unii cu altii şi de a participa împreuna la activităţi educative si recreative.
  • este singura organizaţie din Bucureşti ce oferă servicii de ingrijire paliativă pentru copii.
  • în cei 21 ani de activitate, Fundaţia HOSPICE Casa Speranţei şi-a asumat misiunea de introducere si dezvoltare a îngrijirilor paliative pentru bolnavii incurabili.
  • oferă servicii de sprijin şi consiliere familiilor pacienţilor, profund afectate pe toate planurile de existenţa unei afecţiuni incurabile şi de perspectiva pierderii unui copil.

Cum poti dona pentru cauza HOSPICE Casa Speranţei prin Glazeon?

Pentru a dona trebuie doar sa ceri cartonaşul Glazeon odată cu nota de plată într-unul din localurile partenere, iar apoi, să adaugi codul primit pe www.Glazeon.com şi alegi cauza spre care vrei sa donezi.

Până acum localurile partenere unde poţi să ceri cartonaşul sunt: High Life Bistro, Old Nick Pub, Peru Bistro, Coftale, Caffe Tabiet, Coffe Shop Tabiet, Trattoria Buon Gusto.

Online poţi sa donezi prin evomag daca inserezi cuvântul Glazeon la secţiunea Incarca Voucher/Tichet.

De ce să donezi prin Glazeon?

  • Pentru că poţi să donezi fără să te coste nimic in plus! Tot ce trebuie sa faci e să cumperi de la partenerii din Reţeaua Glazeon.
  • Tu alegi cauza spre care vrei sa o susţii  când adaugi codul de pe cartonaşul Glazeon pe site.
  • Prin ceea ce cumperi zilnic, intri în comunitatea celor care  îşi doresc să aducă o schimbare majoră în jurul lor.

 

Glazeon este modul nostru de a face schimbarea; de a susţine şi încuraja asociaţiile şi ONG-urile să-şi îndeplinească misiunile mai repede, cu un impact mai mare; de a ajuta companiile să se implice mai mult în comunitate, să aibă o relaţie mai umană cu clienţii lor; de a le da oamenilor puterea de a-şi susţine cauza în care cred prin ceea ce cumpară.

glazeon timeline

 

Mai multe despre cauza HOSPICE Casa Speranţei pe http://www.glazeon.com/ajuta/hospice!

Urmariti-ne  pe Facebook si pe www.Glazeon.com.

Alegi zilnic! Fa-o sa merite!  

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.