Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

HOP 2018. Start campanie prezentare tineri artisti concurenti!

0

HOP 2018 urmariti si votati!

www.galahop.ro

Lansam campania interactiva HOP 2018 prin care invitam publicul sa-i cunoasca pe tinerii concurenti din acest an prin filmele lor de prezentare, sa-i urmareasca in transmisiune directa de la Costinesti in perioada concursului si-apoi sa-i voteze in seara Galei.

Votul publicului conteaza!

Incepand de azi pana in data de 2 septembrie, zilnic, atat cei 17 artisti de la sectiunea individual, cat si cele 3 grupuri vor veni in fata dumneavoastra cu un mic film realizat de ei insisi.

http://galahop.ro/hop-2018-urmariti-si-votati-pe-www-galahop-ro/

https://youtu.be/SH59DthraJ8

Absolventi ai institutelor de invatamant superior din tara, cei pe care ii veti cunoaste in aceasta perioada sunt candidatii care au trecut de etapa preselectiilor si urmeaza sa parcurga etapa finala a concursului de la Costinesti, in perioada 3 – 6 septembrie, in Complexul Vox Maris.

Pirandello, structura ludica. Eu si personajul este tema editiei din acest an si HOP-ul deloc usor pe care il au de trecut tinerii artisti. O tema provocatoare, ce reflecta natura ludica a meseriei de actor, dar si natura fiintei umane in interactiune cu celalalt.

Chiar daca sunt sprijiniti de colegii lor, de profesorii si regizorii care vor coordona atelierele proiectului, de directorul artistic al Galei, concurentii vor explora relatia dintre structura situationala si structura ludica in opera pirandelliana prin propria lor experientialitate. Cu totii – artisti, reprezentanti ai agentiilor de casting si ai caselor de filme, producatori de festivaluri, directori de teatre, jurnalisti si, mai ales, publicul care ii poate urmari in transmisiune directa – suntem nerabdatori sa fim parte a travaliului desfasurat de tinerii actori, avand privilegiul de a fi martorii celui mai intim laborator de creatie.

Siteul Galei HOP www.galahop.rocontul oficial de Facebook al Galei HOP (https://www.facebook.com/GalaHopGalaTanaruluiActor), contul oficial de YouTube al UNITER (UNITER ROMANIA) sunt canalele pe care puteti urmari filmele de prezentare ale concurentilor, livestreamingul de la Costinesti in perioada 3 – 6 septembrie (transmis simultan atat pe facebook, cat si pe youtube).

Joi, 6 septembrie, pana la ora 20.00, publicul poate vota online pe www.galahop.ro .

*

Gala Tanarului Actor HOP este un proiect al UNITER care sprijina debutul tinerilor artisti oferind oportunitati de formare profesionala si viitoare colaborari.

Directorul artistic al Galei HOP este actorul si profesorul universitar Miklós Bács.

Editia a XXI-a a Galei Tanarului Actor se va desfasura la Costinesti in perioada

3-6 septembrie 2018.

Gala Tanarului Actor este organizata de UNITER si Vox Maris Grand Resort Costinesti.

Proiect cultural finantat de: Ministerul Culturii si Identitatii Nationale

Co-producator: Societatea Romana de Televiziune

Parteneri: Teatrul National „I.L.Caragiale” din Bucuresti

ITI – Institutul International de Teatru, Sectia Romana

TIFF

Vazut de: Radio Guerilla

Partener de traditie: Societatea Romana de Radiodifuziune

Partener de monitorizare: MediaTrust

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.