Holograf sustine „Let`s Do It, Romania!”

0

Am aflat de pe 9am.ro ca proiectul “Let’s Do It, Romania” are un nou ambasador public! Holograf se alatura „Let`s Do It, Romania!”

Din randul persoanelor publice, dupa Smiley, Leonard Doroftei si Adrian Despot, Holograf se alatura proiectului si ii invita pe toti romanii la curatenia generala de pe 25 septembrie. Testimonialul poate fi vizualizat aici, iar Holograf transmite un mesaj mobilizator, pentru intreaga populatie a Romaniei. “Daca noi, societatea civila nu luam atitudine, nimeni nu va face nimic. Este timpul sa facem ceva!”, spun membrii celebrei trupe.

Sursa: 9am.ro


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează