Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Holcim România lansează a doua ediție a concursului O, brad beton!

0

Holcim România lansează a doua ediție a concursului O, brad beton! și provoacă românii să doneze ciment pentru construcția de case destinate familiilor nevoiașe

o-brad-beton-2016
București, 12 decembrie 2016 – Holcim România lansează cea de a doua ediție a concursului online “O, brad beton!”, prin intermediul căruia va contribui la construirea de locuințe pentru familiile nevoiașe, în parteneriat cu organizația Habitat for Humanity România.

Rezultatul primei ediții a concursului, desfășurată în decembrie 2015, a însemnat o donație de 190.000 de kilograme de ciment din partea Holcim România în sprijinul a peste 1.200 de persoane defavorizate.

Ținând cont de succesul primei ediții, compania a decis să relanseze provocarea către fanii Holcim pe site-ul www.obradbeton.ro. De data aceasta, brăduțul din beton va călători virtual prin întreaga lume și va fi „fotografiat” lângă construcții realizate din materiale LafargeHolcim, dar și lângă clădiri sau simboluri emblematice din lume, iar participanții sunt provocați să identifice unde se află. În momentul în care concurenții ghicesc locația brăduțului, le este dezvăluită povestea clădirii și a materialelor din care aceasta a fost construită.

Fiecare răspuns corect va echivala cu donarea unui sac de ciment către proiectele desfășurate de organizația Habitat for Humanity România, în beneficiul mai multor familii nevoiașe. În plus, prin tragere la sorți, Holcim România oferă participanților un voucher de 1000 lei la Dedeman.

Concursul se va desfășura în perioada 9 – 22 decembrie 2016 pe site-ul special dedicat www.obradbeton.ro – și se adresează tuturor fanilor Holcim și pasionaților de construcții.

Mai ales în această perioadă a anului gândurile noastre bune, dar și sprijinul nostru, se îndreaptă către cei care au nevoie de ajutorul semenilor. Ediția O, brad beton! din 2015 a ajutat peste 1.200 de persoane defavorizate, care s-au bucurat de casele construite cu cele 190.000 de kilograme de ciment donate de Holcim România. Dorim ca în 2016 să ajutăm cel puțin cât am reușit anul trecut și de aceea ne bazăm în continuare pe susțintătorii Holcim România și pe toți cei care doresc să ajute”, a declarat Alina Cristea, Manager Dezvoltare Durabilă Holcim România.

Colaborarea dintre Holcim România și Habitat for Humanity România pe acest proiect s-a născut din dorința de a-i implica pe fanii Holcim într-o inițiativă caritabilă cu ocazia Sărbătorilor, menită să ofere locuințe decente unor familii care nu au posibilitatea să-și ridice un cămin.

Mai multe detalii puteti regăsi aici: www.obradbeton.ro

Despre Holcim România

Holcim (România) S.A. deţine 2 fabrici de ciment în Câmpulung şi Aleșd, o staţie de măcinare şi un terminal de ciment la Turda, 14 staţii ecologice de betoane, 3 staţii de agregate, 2 staţii de lianţi speciali şi un terminal de ciment în Bucureşti. Holcim are aproximativ 800 angajați în România. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi website-ul companiei la www.holcim.ro și pagina de Facebook: https://www.facebook.com/holcimromania

Holcim România este membră a grupului LafargeHolcim, care s-a născut în urma fuziunii între egali dintre Lafarge și Holcim în 2015. Având peste 180 de ani de experiență combinată, Grupul rezultat în urma fuziunii își propune să intre într-o nouă eră de tehnologii și inovații de vârf în industria materialelor de construcții, pentru a face față provocărilor secolului 21.

Despre Habitat for Humanity România

Habitat for Humanity este o organizație non-profit prezentă în 70 de țări cu misiunea de a eradica locuirea sărăcăcioasă. Habitat for Humanity România construiește, reabilitează, oferă consultanță, suport tehnic și derulează programe de eficiență energetică și de prevenție și răspuns la dezastre pentru grupuri vulnerabile. În România este de 19 ani, timp în care a ajutat peste 36.000 de oameni să aibă un loc mai bun în care să trăiască. www.habitat.ro

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.