Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Harghita: Demonstraţii de jocuri tradiţionale – ţurcă, oină, tir cu arcul precum şi la prezentări asupra echipamentului de vâslit cu caiacul

0

Sâmbătă, 07.11.2020, ora 14:00, Asociaţia Ingens Risus organizează un eveniment de prezentare a două proiecte europene: „Core Skills Through Kayaking” şi „Traditional European Sport Activities”. Cele două proiecte de sport sunt co-finanţate de Comisia Europeană, prin programul Erasmus+ şi reunesc organizaţii din România, Ungaria, Slovacia, Cehia şi Franţa.

În cadrul evenimentului, participanţii vor putea asista la demonstraţii de jocuri tradiţionale: ţurcă, oină, tir cu arcul precum şi la prezentări asupra echipamentului de vâslit cu caiacul. Activităţile vor avea loc în aer liber, pe terenul de fotbal al oraşului Bălan, judeţul Harghita.

Acest eveniment îşi propune să contribuie la creșterea interesului tinerilor de a practica sporturile menţionate mai sus. Totodată, prin acest eveniment dorim să creştem gradul de conştientizare asupra activităţilor cu caiacul de a dezvolta cele 8 competențe cheie propuse de Comisia Europeană: competențe de alfabetizare, competențe multilingvistice, competențe în domeniul științei, tehnologiei, ingineriei și matematicii, competențe digitale, competențe personale, sociale și de a învăța să înveți, competențe cetățenești, competențe antreprenoriale şi competențe de sensibilizare și expresie culturală.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.