Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Hainute ubercoolhiperurbane cu donatie inclusa :)

0

Urban cool si darnic este cariTricoul de duminica, pe CharityGift.ro

Bucuresti, 6 Aprilie 2010. De acum poate sa fie duminica in fiecare zi! Vestea buna este ca SundayFashion.ro este cel mai proaspat furnizor CharityGift.ro, primul magazin online in care toate produsele contin o donatie – un proiect de voluntariat. Asadar, de azi hainutele ubercoolhiperurbane supercalifragilistice vor putea fi achizitionate cu o donatie inclusa – 10% din costul produselor sprijini proiectele ONG-ului Mare Nostrum, la Constanta.

Peste 50 de tricouri, ochelari de soare, accesorii si hanorace sunt de astazi in categoriile „mediu”, „imbracaminte” si accesorii. Creatiile funky de pe CharityGift.ro, unele in exclusivitate in Romania prin Sunday Fashion, apartin unor branduri precum Revolution, Ctrl, Red Issue, Ontour, Hey Pilgrim!, Pa:nuu, Super Sunglasses, SABRE.

Mare Nostrum este un ONG care vine cu o experienta de 15 ani in domeniul protejarii ecosistemului costier si a biodiversitatatii marine. In acelasi timp, Mare Nostrum militeaza pentru a obtine cei 20 mp de spatiu verde per cap de locuitor in Constanta, implicandu-se responsabil si in monitorizarea activitatii autoritatilor publice locale. Proiectele Mare Nostrum vizeaza si implementarea unor sisteme de colectare selectiva a deseurilor in principalele orase din judet. Pana acum, Mare Nostrum a implementat cu succes proiecte in localitatile Navodari si Medgidia.

„Ne bucuram ca suntem implicati in proiectul CharityGift.ro. Ne bucuram ca in Romania mai exista si astfel de initiative pozitive. De la infiintare, magazinul nostru a incercat sa fie ecofriendly si a adoptat politici care au economisit ceva resurse iar acum prin colaborarea cu CharityGift.ro dam o mica mana de ajutor unor oameni ce isi investesc timpul si priceperea in scopuri ecologice. Alegerea Asociatiei Mare Nostrum vine ca un raspuns la dorinta noastra de a vedea un litoral curat si frumos pe masura Marii Negre.” spune Andrei Marin, partner/owner Sunday Fashion.

“Faptul ca am fost implicati recent in acest proiect ambitios si nobil denumit CharityGift.ro reprezinta, intr-o anumita masura, incununarea cu succes a eforturilor noastre. Inseamna ca suntem vizibili si avem notoriate in randul comunitatii, fie ea locala sau nationala. Mai mult decat atat, inseamna ca am castigat increderea celor cu care am relationat si ca rezultatele proiectelor noastre sunt apreciate la reala lor valoare. Ne bucura faptul ca am intrat in familia CharityGift.ro, ca si beneficiar. Este o oportunitate pentru organizatia noastra, pe care o vom fructifica in investitii pentru viitorul durabil al comunitatii.” spune Ramona Crangasu, PR Coordinator Mare Nostrum.

Despre SundayFashion:
Sunday Fashion este un tribut adus acelor minti luminate care ne incanta cu creatiile lor si ne fac sa ne simtim unici. Sunday Fashion este o calatorie in lumea culorilor si texturilor, o calatorie a carei destinatie nu o cunoastem, dar o calatorie in care ne vom distra enorm. Sunday Fashion este un magazin online de imbracaminte si accesorii.
Vindem haine si accesorii de la Revolution, Ctrl, Red Issue, Ontour, Hey Pilgrim!, Pa:nuu, Super Sunglasses, SABRE

Despre CharityGift.ro
Este un proiect de voluntariat 100%, dedicat responsabilizarii individuale si sociale, care functioneaza ca un magazin online, o platforma pentru expunerea de produse din partea furnizorilor care astfel se angajeaza sa directioneze, partial sau in totalitate, contravaloarea acelor produse unor cauze sociale pe care aleg sa le sustina. Astfel, CharityGift.ro este menit sa ofere ajutorul financiar atat de necesar cauzelor umanitare si in acelasi timp sa acorde tuturor oamenilor posibilitatea de a-si exprima bunatatea mereu, nu doar in situatii extreme sau in preajma Sarbatorilor.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.