Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Haiduci si Domnite – 6 octombrie, Padurea Surlari/ Moara Vlasiei

0

Codrii Vlăsiei își așteaptă haiducii și domnițele, în 6 octombrie.

Sezonul 2018 Riders Club a intrat pe ultima turnantă, însă finalul va fi unul în forță, cu două curse solicitante. Pentru inceput ne dăm întâlnire în codrii Vlăsiei pentru a ne bucura de o aventură în natură devenită deja tradițională, dar care promite de fiecare dată amintiri la superlativ: Haiduci și Domnițe!

Mai este mai puțin de o lună de zile până când, călare pe biciclete, sute de haiduci și domnițe vor da curs unei noi aventuri Riders Club în inima naturii pentru a savura decorul viu colorat de toamnă și pentru a transforma pasiunea pentru pedalat într-o experiență de poveste. Cărările pădurii Surlari, porțiunile deschise de câmpie, potecile unduioase de pe malul lacului Moara Vlăsiei așteaptă temerarii să își testeze îndemânarea pe două roți în curse desfășurate pe trei trasee distincte.

Traseul Scurt – 17 km, este destinat începătorilor și participanților de minimum 5 și maximum 12 ani.

Desfășurarea de forțe și etalarea îndemânării pentru cei care se simt în formă și se află la un nivel ceva mai avansat se poate face pe al doilea traseu, cel Standard, de 30 de kilometri. Traseul Standard oferă curse competitive, organizate pe categorii de vârstă, pentru nivelurile 1, 2, 3, si 4: 13-18 ani, 19-29 ani, 30-39 ani, 40-49 ani, peste 50 ani. Riderii de nivel 1 vor lua startul în două curse: masculin – peste 13 ani și feminin – peste 13 ani. Pe acest traseu vor putea participa și riderii de la Elite, masculin și feminin, categoria de varstă 15-18 ani.

Cel mai dificil traseu, cel Epic, de 60 km (două ture de traseu Standard) este dedicat riderilor Elite, masculin și feminin, categoria de vârstă +19 ani.

Rutele create de echipa MTB Academy și MPG sunt condimentate cu toate elementele unei povești frumoase în natură: cățărări prin inima labirinturilor de copaci, sprinturi pe drumuri forestiere, întrevederi liniștitoare cu iazurile de la marginea pădurii, oferind astfel unele dintre cele mai accesate trasee din calendarul de evenimente al Riders Club.

Înscrierile sunt deschise și se fac online pe pagina evenimentului de pe www.ridersclub.ro, iar până pe 30 septembrie beneficiați de un preț redus de înregistrare, de 95 de lei de persoană. Pentru copii este valabil tariful unic de 45 de lei pe toată durata înscrierilor.

În cadrul evenimentului este asigurată o zonă de relaxare în care participanții și susținătorii lor vor avea acces la terasă, catering și puncte de alimentare și hidratare. Nevoile concurenților vor fi acoperite de multiplele facilități disponibile în zona de Start, printre care se numără asistența medicală, garderoba, vestiarul și asistența mecanică pentru biciclete, oferită de AmBike – Ambulanța de Biciclete.

Pe lângă aventurile de pe traseu, participanții vor avea numeroase beneficii pregătite de Riders Club împreună cu sponsorii și partenerii evenimentului.

Cea de a 6-a ediție a competiției Haiduci si Domnițe este susținută de Gatorade si BOSCH, în calitate de sponsori oficiali, de RADIO GUERRILLA, partenerul media oficial al competiției, de sponsorii de sistem GoldNutrition, Barilla, ORGANIC INDIA, ProFructta, Tomatina și BONO. Parteneri de sistem sunt Freerider.ro, Neste Automotive, MTB ACADEMY, AmBike – Ambulanța de Biciclete, Even’thor, A&I CONCEPT TRANSPORT, BIKE FM si ROMSILVA. În pachetul competițional, participanții vor găsi: numărul de concurs cu un cip unic de cronometrare atașat; tricoul evenimentului, un produs oferit de GoldNutrition, o sticla de suc natural ProFructta precum și alte produse asigurate de sponsori. La finalul curselor concurenții vor beneficia de o medalie de Finisher, iar apoi se vor putea relaxa în zona de catering unde vor primi câte o porție gustoasă de paste cu sos Basilico.

Pentru cei mai competitivi, care se vor lupta pentru locurile de pe podium, vor fi oferite premii atractive asigurate de sponsorii evenimentului.

Susțin competițiile de ciclism Riders Club și ne ajută să comunicăm și să vă informăm în permanență, Biciclistul.ro, România Pozitivă, IReporter.ro, Bike Events si Sports Planner.

Calendarul Riders Club 2018 numără în prezent  10 competiții în total, dedicate în special amatorilor. Detalii găsiți pe: www.ridersclub.ro.

Despre MPG România:

MPG este lider de piață pe segmentul proiectelor sportive adresate practicanților amatori. Coordonează peste 700 de evenimente sportive pe an, în 70 de orașe. MPG implementează 4 sisteme naționale de sport care formează comunități cu peste 100.000 de practicanți amatori: tenis – www.tenispartener.ro, www.tenis10.ro, ciclism – www.ridersclub.ro, alergare – www.runfest.ro și un sistem de competiții pe 10 discipline sportive, în București, accesat de peste 200 de companii – Romanian Corporate Sports –www.corporatesports.ro. Cel mai nou eveniment din calendarul sportiv, lansat în 2017 este Carpathian MTB Epic, o competiție de ciclism pe etape, cu format special: www.carpathianmtb.ro/ro/. În ultimii 10 ani, MPG a implementat peste 4.700 de evenimente sportive și a lansat campanii de comunicare împreună cu mass-media specializate. Detalii despre MPG se găsesc pe: www.mpg.com.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.