Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Hai să facem fapte bune | Donează online

0

#update | În primele 3 zile s-au strâns 5000 din totalul de 17.000 de euro. Mulțumim. #HaiCăSePoate

Lumeee, lume,

începând de astăzi până la în apropierea sărbătorilor de Paște, vă invităm să faceți o faptă bună, de data asta online. Chiar dacă trecem printr-o perioadă grea, nu trebuie să uităm de oamenii nevoiași care au nevoie de ajutorul nostru, având în vedere că statul nostru nu este încă capabil să găsească soluții și pentru ei. Știți că acțiunea Copacul cu fapte bune are loc de 3-4 ori pe an, nu doar de Crăciun, din ianuarie 2016, ajungând deja la ediția 17.

Sursa: aici

Aici găsiți fotografii de la toate acțiunile noastre de până acum —> FB.com/pg/CopaculCuFapteBune/photos

Aici găsiți lista cu ONG-urile selectate pentru donațiile online, cu care se vor cumpăra alimente și produse de igienă pentru Paște: copii și adulți din mediul defavorizat: familii, copii cu probleme speciale (autism, etc), refugiați, tineri orfani care trebuie să se descurce singuri, după ce au părăsit centrele de plasament și oameni fără adăpost. Nu uitați că toți au nevoie de ajutor.

Detalii aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.