Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Habitat for Humanity România construiește 8 locuințe noi în Ploiești, cu sprijinul Fundației Timken

0

Habitat for Humanity România continuă ajutorul oferit familiilor  defavorizate din Ploiești, de a avea o locuință decentă, simplă și accesibilă. Prin proiectul „Construim împreună pentru comunitate” asociația va construi, cu sprijinul Fundației Timken, opt locuințe în Ploiești, între 2015 și 2016.

constructie Habitat for Humanity Romania

Habitat for Humanity România va începe în luna mai 2015 construcția primului qvadruplex, alături de voluntari internaționali și corporatiști români.

“Suntem recunoscători Fundației Timken pentru generozitatea care va schimba viețile a opt familii din comunitate. Le mulțumim în numele părinților care vor avea o locuință decentă în care copiii lor să crească în siguranță și unde să se bucure zi de zi, alături de cei dragi”, a declarat Mario DeMezzo, director național Habitat for Humanity România.

Habitat for Humanity activează în județul Prahova din 2009, prin construcția și renovarea caselor pentru familii  defavorizate și intervenții la sistemele de încălzire pentru reducerea riscului la incendii.

Fundația Timken se numără printre cei mai devotați parteneri ai Habitat for Humanity în Prahova. Începând cu 2011, fundația Timken a ajutat peste 150 de copii și părinți să aibă un loc decent în care să trăiască.

Despre Habitat for Humanity România

Habitat for Humanity este o organizație non-profit prezentă în 70 de țări cu misiunea de a eradica locuirea sărăcăcioasă. Habitat for Humanity România construiește, reabilitează, oferă consultanță, suport tehnic și derulează programe de eficiență energetică și de prevenție și răspuns la dezastre pentru grupuri vulnerabile. În România este de 18 ani, timp în care a ajutat peste 36.000 de oameni să aibă un loc mai bun în care să trăiască.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.