Habitat for Humanity România construiește 8 locuințe noi în Ploiești, cu sprijinul Fundației Timken

0

Habitat for Humanity România continuă ajutorul oferit familiilor  defavorizate din Ploiești, de a avea o locuință decentă, simplă și accesibilă. Prin proiectul „Construim împreună pentru comunitate” asociația va construi, cu sprijinul Fundației Timken, opt locuințe în Ploiești, între 2015 și 2016.

constructie Habitat for Humanity Romania

Habitat for Humanity România va începe în luna mai 2015 construcția primului qvadruplex, alături de voluntari internaționali și corporatiști români.

“Suntem recunoscători Fundației Timken pentru generozitatea care va schimba viețile a opt familii din comunitate. Le mulțumim în numele părinților care vor avea o locuință decentă în care copiii lor să crească în siguranță și unde să se bucure zi de zi, alături de cei dragi”, a declarat Mario DeMezzo, director național Habitat for Humanity România.

Habitat for Humanity activează în județul Prahova din 2009, prin construcția și renovarea caselor pentru familii  defavorizate și intervenții la sistemele de încălzire pentru reducerea riscului la incendii.

Fundația Timken se numără printre cei mai devotați parteneri ai Habitat for Humanity în Prahova. Începând cu 2011, fundația Timken a ajutat peste 150 de copii și părinți să aibă un loc decent în care să trăiască.

Despre Habitat for Humanity România

Habitat for Humanity este o organizație non-profit prezentă în 70 de țări cu misiunea de a eradica locuirea sărăcăcioasă. Habitat for Humanity România construiește, reabilitează, oferă consultanță, suport tehnic și derulează programe de eficiență energetică și de prevenție și răspuns la dezastre pentru grupuri vulnerabile. În România este de 18 ani, timp în care a ajutat peste 36.000 de oameni să aibă un loc mai bun în care să trăiască.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează