Guerilla Verde

0
A sosit vremea pentru gherila! A sosit vremea pentru luptă! Acum ai şi motivul: Guerilla Verde! Înarmează-te cu aparatul foto, cu bună dispoziţie, cu grijă pentru ecologie şi cu…bilete de tren între 6 oraşe ale României 🙂 Citeşte pe responsabilitatesociala.ro ca să vezi despre ce e vorba în proiectul Guerilla Verde! Ceva detalii poţi să citeşti şi mai jos. PS: vezi că e vorba şi despre un concurs! Mult succes!
Proiectul include atat o caravana de filme cu mesaj ecologic, cat si un concurs foto-video adresat tinerilor. „Asociatiile Eco Tic si Environ, in parteneriat cu Media Image Factory, Ministerul Mediului si Asociatia Nationala pentru Protectia Mediului anunta lansarea proiectului national de educatie ecologica Guerilla Verde. Acesta include atat o caravana de filme cu mesaj ecologic, cat si un concurs foto-video adresat tinerilor. Proiectul se va desfasura, in luna mai, in 6 mari orase din tara:

1. Bucuresti (5 mai),
2. Focsani (6 mai),
3. Brasov (7 mai),
4. Sighisoara (8-9 mai),
5. Cluj (10-11 mai)
6. Timisoara (12-13 mai).”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează