Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Grupul MOL invită tinerii talentaţi să se înscrie în Programul GROWWW

0

       Foto_GROWWW

  • Procesul de înscriere în programul Growww al Grupului MOL este deschis până la data de 7 aprilie 2017
  • Grupul MOL pune la dispoziţie 175 de posturi în 10 ţări. Tinerii talentaţi pot aplica pentru unul din aceste posturi fie la subsidiarele locale, fie la sediul central al MOL din Budapesta
  • Participanţii vor avea o oportunitate unică de a-şi urma ţelurile şi de a contribui la implementarea noii strategii a Grupului MOL

GROWWW, programul de recrutare și dezvoltare al Grupului MOL, distins cu premii internaționale, se află din nou, în 2017, în căutare de talente. Proaspeţii absolvenţi şi tinerii profesionişti cu experienţă în muncă de cel mult un an, care îşi planifică o carieră într-una dintre cele mai mari companii din regiunea Europei Centrale şi de Est, vor avea oportunitatea unică de a-şi urma ţelurile profesionale. În conformitate cu Strategia Grupului MOL 2030, compania priveşte către viitor şi îşi propune să ofere cele mai bune servicii oamenilor aflaţi în mişcare, iar pentru a atinge acest deziderat Grupul MOL are nevoie mai mult ca niciodată de noi talente.

Programul de depunere a candidaturilor pentru posturile internaționale a început în data de 24 februarie. În cadrul ediţiei din 2017 a acestui program, Grupul MOL pune la dispoziţie 175 de posturi specifice în domenii cum ar fi inginerie, economie, IT, științe naturale și sociale, în operațiunile Grupului din 10 țări. Posturile menţionate sunt disponibile în ţări precum Austria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Pakistan, Croaţia, Bosnia-Herţegovina, Italia, Polonia şi Cehia.

Candidaturile se pot depune până la data de 7 aprilie 2017.

Posturile disponibile nu sunt doar în cadrul subsidiarelor locale iar aplicanţii sunt invitaţi să participe la proiecte internaţionale şi să petreacă anul GROWWW în cadrul Grupului, la Budapesta.

„Nimeni nu poate spune cu certitudine spre ce se îndreaptă omenirea. Rolul nostru este să fim pregătiţi pentru provocările viitorului. Nu există progres fără inovare, acesta este spiritul în care lucrăm zilnic. Rolul programului GROWWW este de a găsi acei tineri profesionişti alături de care putem construi mai departe succesul Grupului MOL,” a declarat Zdravka Demeter Bubalo, Vicepreşedinte pentru Resurse Umane în cadrul Grupului MOL.

Grupul MOL a lansat GROWWW în 2007 pentru a-şi consolida echipa cu noi tineri profesioniști talentați, care sunt hotărâţi să se dezvolte şi totodată să ducă mai departe succesele companiei. Candidații selectați, absolvenţi de studii superioare dar cu experienţă de lucru de cel mult un an, sunt ajutați de un mentor. In timpul programului, care durează 12 luni, beneficiarii programului Growww vor dobândi o perspectivă din interior asupra grupului MOL, vor învăţa direct de la manageri de nivel superior și vor vizita diverse facilități de producție. După terminarea programului, majoritatea tinerilor profesioniști continuă să lucreze în cadrul companiei.

„Participarea la GROWWW este o oportunitate unică în viaţă de a învăţa şi de a merge mai departe cu planurile mele de carieră. Pe lângă cunoştinţe profesionale, am câştigat relaţii şi prietenii pe viaţă, bucurându-mă în acelaşi timp de avantajele muncii într-o companie internaţională,” a declarat Anna Wiśniowska, Card Business Expert şi fostă participantă la programul Growww.

Mai multe informaţii despre Growww: www.molgroup.info/growww

Despre Grupul MOL

Grupul MOL este o companie internațională integrată şi independentă, cu sediul central în Budapesta, Ungaria. Are operaţiuni în peste 30 de ţări, aproximativ 25.000 de angajaţi în întreaga lume și peste 100 de ani de experiență în industrie. În domeniul explorării și producției de hidrocarburi, experiența de peste 75 de ani a Grupului sprijină operațiunile de producție în 8 țări și activitățile de explorare în 13 țări. Grupul MOL controlează patru rafinării şi două unităţi petrochimice la nivelul managementului integrat al lanţului de aprovizionare, în Ungaria, Slovacia și Croaţia. Compania are, de asemenea, o reţea de aproximativ 2.000 de benzinării în Europa Centrală şi de Sud-Est, în 10 țări, dintre care peste 200 în România.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.