Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Grupul CEZ în România oferă o șansă la viață în comunitatea din Curtea de Argeș, cel mai de preț cadou al acestui sezon

0

Grupul CEZ în România încheie anul 2020 sub semnul faptelor bune, prin intermediul unui parteneriat menit să ofere comunității din Curtea de Argeș acces la servicii medicale de calitate. În luna decembrie, misiunea de a sprijini Compartimentul de Cardiologie din cadrul Spitalului Municipal Curtea de Argeș a fost concretizată prin achiziția de echipamente medicale și dotarea spitalului cu o nouă mașină de spălat profesională.

Inițiativa dedicată Spitalului Municipal Curtea de Argeș a fost propusă de un angajat al Grupului CEZ în România, ca răspuns la îndemnul de a veni în sprijinul comunităților afectate de criza cauzată de COVID-19, în cadrul proiectului intern Generatorii de bine. Prin cele 8 proiecte câștigătoare ale ediției 2020, care au obținut finanțare din partea companiei, am extins bucuria de a dărui în comunitățile din care facem parte, investind în educație și sănătate pentru generațiile viitoare.

 „Încă de la început, am fost alături de comunitatea din Curgea de Argeș, iar implicarea noastră pentru o viață mai bună continuă prin investiția în sănătate și îngrijiri medicale de calitate. Credem în puterea faptelor bune, iar din acest motiv, acționăm întotdeauna pentru siguranța și sănătatea generațiilor viitoare și pentru a genera o schimbare în bine în comunitățile din care facem parte”, a transmis Ondrej Safar – Country Manager CEZ România.

Un dar la viață pentru comunitatea din Curtea de Argeș

Prin parteneriatul stabilit cu Spitalul Municipal Curtea de Argeș – Compartimentul de Cardiologie, am oferit aparatură medicală și echipamente care să susțină activitatea cadrelor medicale: un electrocardiograf și un injectomat. Sprijinul acordat spitalului reprezintă o investiție pentru pacienți și medici deopotrivă: dacă până în prezent, pacienții suferinzi de afecțiuni cardiologice erau nevoiți să se deplaseze în orașele învecinate, odată cu punerea în funcțiune a acestor echipamente de specialitate, aproximativ 60000 de persoane arondate Spitalului Municipal Curtea de Argeș vor putea beneficia de servicii medicale de calitate direct în comunitatea din care fac parte.

Pe lângă achiziția de echipamente medicale, proiectul a inclus și dotarea spitalului cu o nouă mașină de spălat profesională, necesară personalului medical.

Despre Generatorii de Bine

Proiectul intern „Generatorii de Bine” încurajează angajații Grupului CEZ în România să propună și să se implice în proiecte de responsabilitate socială, în beneficiul comunităților locale din aria de activitate a Grupului (județele Argeș, Constanța, Caraș-Severin, Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Teleorman și Vâlcea).

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.