Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Group Coaching for Managers

0

Grup de Coaching pentru Manageri

Daca esti managerul unei echipe, te asteptam in fiecare miercuri la o sesiune de group coaching. Simtim cu totii presiunea pe care incertitudinea, lipsa de control, deciziile rapide de luat, presiunea emotionala, responsabilitatea pentru business, familie si sanatate o pun asupra noastra.

Sursa: aici.

Vom tine spatiul pentru tine pentru a avea o minte clara, o inima deschisa si conexiuni puternice pentru a naviga aceste vremuri tulburi.

Inima:
Vom gestiona managementul emotiilor pe care doresti sa le impartasesti si vom discuta despre stress si rezilienta

Minte:
Vom urmari gandurile tale si iti vom deschide perspectivele

Business:
Vom aduce impreuna manageri din diverse companii cu probleme diferite pentru a crea o comunitate unita si un spatiu pentru sustinere si incredere.

Daca esti manager si te preocupa ceva legat de minte, inima sau afacerea ta si ai nevoie de sprijin pentru a rezolva sau esti doar curios sa afli cum ar fi o perspectiva diferita, vino la webinar si inscrie-te la acest link:

https://humanistic.ro/ro/group-coaching-managers

—————————-

Group Coaching Support for Managers

If you are a people manager, join us each Wednesday to our group coaching session. We feel the pressure that uncertainty, lack of control, tight decision making, emotional pressure, business-family-own health responsibility is putting on yourself.
We will keep the space for you to have a clear mind, full heart and resourceful connections to better navigate these turbulent times.

Heart:
We will tackle emotional management, stress and resilience, or any emotions that you want to share or direct.

Mind :
We will follow your thoughts and expand your perspectives

Business:
We will bring together managers from different companies with different issues to create a bounding community and a space of human support and trust.

If you are a manager and you have something on your mind, heart or with your business that you would need help to solve, or you are just curious what would be a different perspective to your situation, join us by filling the form in the ticketing area.

or acces it here :
https://humanistic.ro/ro/group-coaching-managers

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.