Greva optimismului la TVR!

0

Vesti bune de pe „sticla”! Miscarea pozitiva pare ca ajunge si pe ecranele televizoarelor!
Am primit de curand inregistrarea unei emisiuni TV la postul TVR3. Emisiunea a fost numita „Greva Optimismului”, iar organizatiile invitate au fost: LEAP, Liga Studentilor Romani din Strainatate, Lets Do It Romania si Scoala de Valori.

Vorbe de bine, sperante, gandire pozitiva, putere de convingere! Dar poate mai mult decat orice, DETERMINARE! Determinare de a face si de a demonstra ca se pot face lucruri bune si in Romania!

Multumim Stefan!
PS: Citeste si interviul „De ce avem nevoie de Scoala de Valori?” cu Stefan Palarie.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează