Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

GRAF-Art Festival revine la Gura Râului!

0

În perioada 14-22 august va avea loc cea de-a III a ediție a GRAF-ART Festival, eveniment unic în Europa Centrală și de Est, ce va reuni peste 100 de muzicieni amatori și profesioniși, din România și din străinătate.

unnamed (1)
Timp de o săptămână la Gura Râului muzica va răsuna în cadrul festivalului GRAF-ART, oferind amatorilor de cultură ocazia de a se delecta cu un program artistic divers. Ediția din acest an va debuta în seara zilei de 14 august, cu un spectacol de deschidere, urmat duminică de concertul Corului bisericii ”Mihail și Gavril”. Luni, 18 august, vor avea loc vernisajul expoziției de artă tradițională, simpozionul ”Religie și cultură”, precum și concertul Corului de copii ”Concertino”. Ziua de joi va fi dedicată recitalului participanților, urmat vineri, 21 august, de o seară de muzică și poezie în memoria lui Adrian Porumbăceanu, fondator al Festivalului. Săptămâna GRAF-ART a acestui an se va încheia sâmbătă cu Gala Finală a festivalului, susținută de orchestra și corul Festivalului.

”Tradițiile, ca și muzica, sunt nemuritoare și au darul de a trece bariera timpului și spațiului. GRAF-ART aduce muzica într-un loc unde se respiră tradiție, la Gura Râului. Conceptul acestui festival este unic în Europa Centrală și de Est, combinând vacanțele muzicale, în familie, pentru muzicieni amatori, cu turismul rural, încărcat de tradiții, natură și gastronomie”, a declarat maestrul Radu Ciorei, inițiatorul și creatorul întregului program.

Organizatorii GRAF-Art Festival sunt Primăria Gura Râului, Fundația ”Musae” și Asociația ”Assemblages” (Franța). Pentru mai multe informații despre eveniment vă invităm să accesați www.graf-art.org și www.facebook.com/GRAF.Art2015.

Intrarea va fi liberă la toate spectacolele.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.