GRAF-Art Festival revine la Gura Râului!

0

În perioada 14-22 august va avea loc cea de-a III a ediție a GRAF-ART Festival, eveniment unic în Europa Centrală și de Est, ce va reuni peste 100 de muzicieni amatori și profesioniși, din România și din străinătate.

unnamed (1)
Timp de o săptămână la Gura Râului muzica va răsuna în cadrul festivalului GRAF-ART, oferind amatorilor de cultură ocazia de a se delecta cu un program artistic divers. Ediția din acest an va debuta în seara zilei de 14 august, cu un spectacol de deschidere, urmat duminică de concertul Corului bisericii ”Mihail și Gavril”. Luni, 18 august, vor avea loc vernisajul expoziției de artă tradițională, simpozionul ”Religie și cultură”, precum și concertul Corului de copii ”Concertino”. Ziua de joi va fi dedicată recitalului participanților, urmat vineri, 21 august, de o seară de muzică și poezie în memoria lui Adrian Porumbăceanu, fondator al Festivalului. Săptămâna GRAF-ART a acestui an se va încheia sâmbătă cu Gala Finală a festivalului, susținută de orchestra și corul Festivalului.

”Tradițiile, ca și muzica, sunt nemuritoare și au darul de a trece bariera timpului și spațiului. GRAF-ART aduce muzica într-un loc unde se respiră tradiție, la Gura Râului. Conceptul acestui festival este unic în Europa Centrală și de Est, combinând vacanțele muzicale, în familie, pentru muzicieni amatori, cu turismul rural, încărcat de tradiții, natură și gastronomie”, a declarat maestrul Radu Ciorei, inițiatorul și creatorul întregului program.

Organizatorii GRAF-Art Festival sunt Primăria Gura Râului, Fundația ”Musae” și Asociația ”Assemblages” (Franța). Pentru mai multe informații despre eveniment vă invităm să accesați www.graf-art.org și www.facebook.com/GRAF.Art2015.

Intrarea va fi liberă la toate spectacolele.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează