Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

GOiN.mobi mobile-izează pozitiv România!

0

Este evident pentru fiecare dintre noi că sunt multe transformări în bine în România care s-au întâmplat în ultimii ani și care se întâmplă, prin noi, în fiecare zi. Suntem bucuroși de avantajele și beneficiile acestor lucruri pe care le privim admirativ, de foarte multe ori chiar putem să le dezvoltăm sau susținem prin implicare.

Aceste lucruri pozitive există astăzi ca urmare a eforturilor unor oameni care văd potențialul României, cred în el ți investesc din energia lor de zi cu zi în inițiative îndrăznețe și inovatoare. În ceea ce privesc cultura și educația, piloni importanți ai societății noastre, se observă o creștere a numărului de proiecte din această zonă. Sunt din ce în ce mai multe și mai vizibile, lucru îmbucurător pentru că oferă mai multe opțiuni de dezvoltare și îmbogățire fiecăruia dintre noi.

Ce putem face pentru a crește și mai mult în această direcţie?

Aceia dintre noi care adoptă și folosesc tehnologia pot spune că pe lângă proiectele cu vizibilitate mediatică, sunt foarte multe proiecte educaționale și culturale concepute și implementate de creatori de proiecte mici și medii. Aceste proiecte le regăsim în special cu ajutorul platformelor social media (Facebook, LinkedIn, etc).

Sunt foarte mulți creatori de proiecte, în special în orașe precum Brașov, Cluj, Timișoara, Constanța, Iași și București, dar și în orașe mai mici sau chiar zone rurale. Acești creatori de proiecte, spunem noi, au nevoie de sprijin pentru ca propunerile lor să fie mai vizibile și astfel mai aproape de potențialii cumpărători români și străini.

Cum altfel să ajungem la ele, cum altfel să le putem consuma?

Muzeul din Săpânța

La o simplă căutare pe Google, putem găsi informații despre Muzeul Stan Ioan Patras din Săpânța. Într-un fel sau altul (ne-am obișnuit deja) putem să ne descurcăm ca români în România. Vom putea folosi numărul de telefon de contact al muzeului și ne putem crea un itinerariu astfel încât să vizităm muzeul. N-am putea spune însă că acest mod de a vizita un muzeu reprezentativ pentru fiecare român ne face plăcere. Se poate mai bine? Cu siguranță da …

Soluția la îndemâna tuturor: GOiN.mobi

Obiectivul platformei GOiN.mobi este acela de oferi publicului consumator din România și străinătate proiecte precum cel exemplificat mai sus, dar și alte proiecte culturale și educaționale din România precum workshop-uri, cursuri, conferințe, muzee, expoziții, reprezentații muzicale, teatru sau altele similare.

Prin utilizarea GOiN.mobi, creatorii de proiecte din România au posibilitatea imediată să vândă mobile și online proiectele lor. Pentru cei care utilizează această platformă, eforturile implicate în suport clienti (telefonic, email, etc), încasarea banilor (crearea proformelor, facturilor, etc), livrarea și confirmarea achiziției, și altele sunt nule datorită digitizării prin tehnologie a proceselor costisitoare ca timp și bani.

Acești creatori de proiecte au mai mult timp și mai multe resurse (pentru că vor încasa banii înainte de derularea proiectului), vor oferi o experiență mai bună clienților lor. Ei își direcționează energia către zonele interesante pentru ei: să creeze proiecte și experiențe cât mai bune și mai valoroase pentru clienții lor.

Promovarea propriilor proiecte

Creatorii de proiecte care folosec GOiN.mobi au acces la o piață mai mare, formată din consumatorii din România și străinătate, investițiile lor în promovarea proiectelor sunt mai mici, ei reușesc să vândă mai multe si mai ușor proiectele pe care le crează.

Prin crearea și publicarea unui proiect în platforma GOiN.mobi, fiecare creator de proiect va avea un link către shop-ul său online în care sunt afișate toate proiectele sale. La fel și pentru proiecte; fiecare proiect va avea un link unic în platformă. În acest fel, creatorul de proiecte promovează (inserează linkul de proiect în secțiunea “tickets” pe Facebook spre exemplu) și vinde proiectul său online. De asemenea, proiectele fiecărui creator de proiecte sunt vizibile si pot fi cumpărate din aplicația GOiN Explorer de către consumatori.

Harta proiectelor pozitive din România

Prin publicarea proiectelor tale și ale altor creatori de proiecte din România, consumatorii români și străini vor putea achiziționa folosind doar telefonul mobil bilete și pass-uri de acces indiferent de locul în care se află sau de locul pe care doresc să îl viziteze în România. Vor avea pe telefonul mobil harta proiectelor culturale și educaționale din România.

Fie că ești Explorator sau ești Creator de Proiecte folosește GOiN.mobi, promovează această platformă pentru o Românie mai mobile și mai pozitivă!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.