Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Gigantul german RWE se întoarce în România

0

RWE Suply and Trading, o filială a concernului RWE, companie germană de utilităţi cu afaceri de 50 de miliarde de euro, a primit o licenţă de furnizare de electricitate din partea Agenţiei de Reglementare în Energie.

RWE intră, astfel, în rândul traderilor de energie unde se găsesc nume sonore precum Energy Holding, Alpiq, Electomagnetica ori Alro. Actul eliberat de ANRE reprezintă şi o întoarcere a nemţilor pe piaţa românească pe care o părăsiseră acum un an.

RWE este una dintre cele mai mai companii integrate de energie din Europa cu activităţi în electricitate, gaze şi petrol. Este una din companiile implicate în proiectul Nabucco iar anul trecut a realizat o cifră de afaceri de 47 de miliarde de euro.

——–

Sursa aici

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.