Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ghiozdane complet echipate pentru 450 de copii

1

Ne dorim ca luna aceasta 450 de copii să primească ghiozdane complet echipate și tot ce le mai trebuie la început de an școlar.


Și ne mai dorim să creștem numărul copiilor care primesc bursă MagicEDU, bursă care îi ajută să nu-și abandoneze visurile și să-și atingă potențialul.
Nu putem reuși asta fără sprijinul comunității și al partenerilor. Ajutorul tuturor este foarte important, pentru că numai împreună putem schimba lucrurile în bine.

Astfel, vă reamintim că septembrie este una dintre lunile în care companiile pot redirecționa 20% din impozitul pe venit, până la finalul lunii.
Dacă doriți să o faceți către Magic, aveți trei pași simpli de urmat:
1. Calculați cât înseamnă 20% din impozitul pe venit al afacerii voastre
2. Completați un contract de sponsorizare pe https://asociatiamagic.ro/contract/
3. Depuneți declarația informativă privind beneficiarul sponsorizării.

Baza legală pentru departamentul finaciar-contabil o găsiți aici: https://asociatiamagic.ro/…/2019/01/extras_cod_fiscal.pdf

Implicarea fiecăruia – a noastră, a tuturor laolaltă – va ajuta cât mai mulți copii să își continue educația, să nu abandoneze școala.

Pentru că magia e în fapte.
Vă mulțumim!

Ce ce alerg la Trascau Trail Run Rimetea?

Sambata, pe 26 septembrie, de la ora 9:00, la Rimetea, alerg la Trascau Trail Run 2020 pentru educatia a 100 de copii cu cancer.
Fac asta pentru ca si in 2021 vreau sa strang 600.000 lei pentru 100 de burse educationale pentru 100 de copii cu cancer care se intorc la scoala dupa chimioterapie. Nu pot sa fac asta e unul singur, am nevoie de ajutorul tau.

În ianuarie 2020, am demarat proiectul MagicEDU, prin care 100 de copii cu afecțiuni grave, din familii care întâmpină mari dificultăți financiare, primesc lunar burse în valoare de 500 de lei, care să-i ajute să nu abandoneze școala și să-și urmeze visele.
Unul dintre ei este Andrei, diagnosticat în copilărie – a fost în MagiCAMP, în primul an de tabără, în 2014.
Astăzi, Andrei are 19 ani, este proaspăt student la Brașov și e beneficiar MagicEDU, de la inceputul proiectului.
În pandemie, ambii părinți i-au rămas șomeri.

”Având în vedere că părinții mei sunt în șomaj, nu ne-a fost ușor, dar am încercat și am reușit să salvez cât mai mult din bursa Magic, pentru momentul în care voi începe facultatea”.

În câțiva ani, Andrei va fi profesor de franceză sau traducător.
Iar asta se va fi datorat (și) tuturor celor care donați lunar 2 euro, prin sms, la 8844, cu textul BURSA.
Andrei și ceilalți 99 de copii beneficiari MagicEDU vă mulțumesc!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Un comentariu

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.