Ghiozdane complet echipate cu rechizite pentru 665 de copii în noul an școlar

0

Selgros susţine 665 de copii în noul an şcolar.

Selgros Cash&Carry România susţine 665 copii oferindu-le gratuit ghiozdane complet echipate cu rechizite pentru noul an şcolar. Fiecare magazin Selgros din ţară va oferi unei şcoli din zona pe care o acoperă 35 de ghiozdane, ce-i vor ajuta pe cei mici să înceapă cu dreptul şcoala.

„Suntem parte din comunitate de 13 ani, fiind alături de clienţi la evenimentele importante din viaţa acestora, inclusiv la începutul acestui an şcolar. Peste 600 de copii din ţară se vor bucura anul acesta de ghiozdanele complet utilate de Selgros” – a declarat Pia Krauss, Marketing Manager Selgros Cash&Carry România.

Implicate în acest proiect de susţinere a comunităţii sunt toate cele 19 magazine România din Bucureşti, Braşov, Iaşi, Târgu Mureş, Oradea, Cluj, Ploieşti, Timişoara, Craiova, Bacău, Galaţi, Arad, Suceava şi Constanţa.

Cu o parte din aceşti copii, Selgros împreună cu Chef Cezar se vor întâlni în programul „Sănătatea începe din farfurie”, un program educaţional ce urmăreşte să promoveze o alimentaţie echilibrată pentru copii. Caravana „Sănătatea începe din farfurie” va ajunge în luna septembrie, în ultima etapă de anul acesta, în şcoli generale din Iaşi, Galaţi, Brăila, Constanţa şi Suceava.

Despre Selgros Cash&Carry România

Selgros logo merita MARTOR

Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanţi operatori din comerţul românesc. Compania şi-a început activitatea pe piaţa locală în 2001, iar în prezent deţine 19 magazine în Bucureşti, Braşov, Iaşi, Târgu Mureş, Oradea, Cluj, Ploieşti, Timişoara, Craiova, Bacău, Galaţi, Brăila, Arad, Suceava şi Constanţa.

Compania este parte a Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare reţea cash&carry şi comerţ en-gros din Europa, cu operaţiuni în Elveţia, Franţa, Germania, Polonia, România şi Rusia. Aceasta include mărcile Prodega/Growa/Howeg, Selgros Cash&Carry, Transgourmet Germania şi Transgourmet Franţa. În 2013, Grupul înregistra 22.300 de angajaţi în Europa şi venituri de circa 6,8 mld. Euro.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează