Ghidul autostopistului! www.drumliber.ro

1

Via Lumebuna.ro publicăm și noi câteva informații despre inițiativa lui Florin Arjocu (drumliber.ro) de a scrie un Ghid al autostopistului în limba română!!

„În iarna lui 2002 îl admiram pe Doni, cel care mergea cu autostopul de la Timişoara la Braşov. Era prima persoană cunoscută care practica mesul la ocazie pe distanţe mari. Părea un lucru imposibil până atunci, nu am avut contact cu astfel de pasiuni şi nu ştiam că se poate face sau că poate exista o asemenea pasiune.

Acum, după mai mult de 7 ani, lucrurile stau puţin altfel. Am reuşit să devin eu însumi un mare amator de călătorie, dar mândria cea mare este metoda prin care reuşesc acest lucru: autostopul.

În momentul acesta am puşi în arhiva amintirilor 118 000 de kilometri parcurşi cu autostopul. Foarte mulţi făcuţi în România, dar suficient de mulţi parcurşi şi în alte 16 ţări.

Majoritatea oamenilor cărora le spun de “performanţa” aceasta rămân uimiţi. Dovezile cele mai accesibile sunt “foile de drum”, cele care au multe dintre oraşele prin care am trecut în ultimii 2 ani, peste 130 la număr.

E posibil ca mai multi dintre cei care citiţi rândurile acestea să fi gustat din aroma autostopului, ori o vor face, sau, poate aveti prieteni care fac acest lucru.

Am mai avut o tentativă de a prezenta viziunea mea despre autostop, dar abia acum mă declar mulţumit, prin prezentarea făcută pe drumliber.ro

Eu aş zice că e cel mai complet tutorial de autostop scris în limba română. Şi ce e foarte important pentru mine e faptul că, la fel ca şi restul conţinutului de pe site, e bazat pe practică, nu e copiat din cărţi.”

Intră pe drumliber.ro pentru mai multe informații despre ghid. Citește și interviul RomaniaPozitiva cu Drumliber.ro!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

 1. avatar

  Buna ziua ,

  Am vazut ca aveti un blog interesant, as dori sa va propun un schimb de linkuri .

  Site-ul nostru este http://www.bansko-ski.ro

  Numele cu care vrem sa ne regasim in blogul dvs este : Bansko Ski .

  Noi am pus deja linkul dumneavoastra in Blogroll-ul nostru .

  Asteptam ca si dumneavoastra sa faceti la fel .

  Multumim de colaborare .

Comentează