Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Get in the Ring Romania: scena pe care se confrunta cele mai promitatoare start-up-uri nationale

0

Ideile inovatoare, juriul de antreprenori si investitori experimentati, agitatia publicului si presiunea unui ring de box, toate isi dau intalnire la Get in the Ring Romania, cel mai nou concept de pitching pentru start-up-uri.
Evenimentul va avea loc pe 15 octombrie 2014, la Biblioteca Centrala Universitara din Bucuresti, cand 6 start-up-uri se vor confrunta si vor incerca sa convinga juriul si publicul de ideile lor pentru a castiga un loc in semifinala regionala, de la Sofia (17 noiembrie 2014).
Get-in-the-Ring_CGet in the Ring este cunoscut pentru conceptul sau unic de pitching, unde doua start-up-uri se vor lupta, unu la unu, pe parcursul a cinci runde diferite, care se concentreaza pe ariile cheie pentru dezvoltarea unui business (echipa, realizari, model de business, financiar & propunerea de investitii, freestyle).
Fiecare antreprenor va avea la dispozitie aproximativ 25 de secunde la fiecare runda pentru a convinge juriul de potentialul start-up-urilor lor. Castigatorii fiecarei runde vor fi alesi de catre juriu, iar finalistul Get in the Ring Romania va fi ales cu ajutorul publicului si va participa la finala regionala de la Sofia, unde se va intalni cu finalistii din alte 8 tari Est-Europene. Costurile de transport si cazare vor fi acoperite de catre organizatorii romani.

Start-up-urile care doresc sa se inscrie in competitie sunt rugate sa aplice online, pana pe 6 octombrie 2014, folosind linkul urmator: http://getinthering.co/apply-here/.

Get in the Ring Romania, parte din miscarea internationala Get in the Ring originara din Olanda, este primul eveniment national de acest gen. El isi propune sa aduca in lumina reflectoarelor start-up-uri promitatoare si sa le pregateasca pentru scena regionala si internationala, unde pot accesa potentiali parteneri si investitori, atat la nivel national, cat si la nivel international.
Get in the Ring Romania este gazduit de GEA Strategy& Consulting si Junior Achievement Romania si face parte din seria evenimentelor menite sa anunte si sa marcheze Saptamana Globala a Antreprenoriatului (17-24 noiembrie 2014).
Suntem onorati ca am putut aduce Get in the Ring si in Romania. Credem in capitalul si potentialul start-up-urilor romanesti. Tocmai de aceea ne dorim sa dezvoltam cat mai multe mecanisme prin care start-up-urile sa fie puse in valoare si sa fie creat contextul in care sa intalneasca potentiali parteneri, investitori, early adopters – iar Get in the Ring tocmai asta ofera” – declara Dragos Pislaru, manager general GEA Strategy & Consulting.
Este important sa oferim antreprenorilor din Romania cat mai multe oportunitati sa intre pe piete externe si sa se intalneasca fata in fata cu investitori internationali. Ceea ce face ca Get in the Ring sa fie o oportunitate speciala este formatul, care ii obliga pe participanti sa isi analizeze business-ul cu atentie si sa inteleaga ce este esential pentru cresterea lui” – declara Stefania Popp, CEO Junior Achievement Romania.
Evenimentul este srijinit de o serie de comunitati care promoveaza antreprenoriatul si nu numai, printre care: Techsylvania, StartUp Weekend Cluj, Venture Connect, Spherik Accelerator, Innovation Labs.
Initiat de catre Centrul Erasmus pentru antreprenoriat (ECE), in 2009, Get in the Ring ofera strat-up-urilor din intreaga lume un podium la nivel mondial si sansa de a intalni investitori si posibili parteneri. Evenimentul a crescut de la un eveniment local, la o miscare globala, in cei 5 ani, participand deja 3.000 de start-up-uri si rezultand peste 6 milioane euro in investitii, anul acesta evenimentul fiind organizat in 64 de tari din intreaga lume.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.