Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Genesis Property îsi reafirmă susținerea pentru cadrele medicale printr-o nouă donație și se alătură platformei „Donează pentru linia întâi”

0

Dezvoltatorul imobiliar Genesis Property, proprietarul parcurilor de birouri Novo Park și West Gate din Bucuresti, continuă sprijinul pentru cadrele medicale din prima linie și anunță a doua donație pentru eforturile de combatere a epidemiei SARS-COV-2. După ajutorul financiar în valoare de 50.000 de euro pentru Institutul Național de Boli Infecțioase Matei Balș oferit de companie, Genesis Property se alătură inițiativei „Donează pentru linia întâi” cu o contribuție de 100.000 lei.

Fondurile susțin activitatea platformei și achizițiile de materiale care vor fi distribuite prin intermediul Departamentului Situații de Urgență (DSU) în toată țara personalului din spitalele care tratează direct pacienți cu COVID 19.

În vremuri grele, este important să existe solidaritate și sprijin pentru oamenii care sunt în prima linie în lupta cu această pandemie. Oferim astfel o nouă contribuție prin care ne alăturăm campaniei de susținere a cadrelor medicale și suntem convinși că împreună vom depăși această etapă dificilă”, spune Liviu Tudor, proprietarul Genesis Property.

Donează pentru linia întâi” este o inițiativă aparținând Băncii Transilvania, Mobexpert, Bitdefender și eMAG, dezvoltată cu scopul de a-i susține pe medici și personalul medical, pe jandarmi și polițiști, precum și pe toți cei care luptă direct cu pandemia COVID-19.

Genesis Property este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de birouri clasa A din România. Compania deține peste 150.000 mp de spații de birouri clasa A care găzduiesc peste 20.000 de angajați: Novo Park din Pipera și West Gate, în zona Militari. Genesis Property este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus studențesc privat din România, West Gate Studios și al Studio One Accommodation Suites, o unitate de cazare de 4 stele, situate în cadrul West Gate.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.