Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Gata de Şcoală! – pregătim ghiozdane pentru copiii din medii defavorizate

0

Pentru al patrulea an la rând, Asociația Dare to Dream sprijină copiii din medii defavorizate din Cluj-Napoca, prin intermediul proiectului „Gata de Școală!”. În acest an, asociația își propune să strângă fonduri și rechizite pentru a oferi 50 de ghiozdane complet echipate pentru noul an școlar.

Gata de Scoala 2016

Mergem pe rețeta clasică pentru că deja oamenii ne cunosc și sunt dornici să se implice. Avem și pe pagina de Facebook a asociației și pe pagina evenimentului lista cu copiii și o updatăm constant cu donatorii care ni se alătură așa că se poate vedea ușor cine mai are nevoie de ghiozdan. Oamenii pot alege să pregătească un ghiozdan complet echipat și să ne contacteze până pe 27 august pentru a-l prelua sau pot dona direct în contul asociaţiei (RO63BTRLRONCRT0259791101 deschis la Banca Transilvania) și între 28 august – 1 septembrie noi vom face cumpărăturile finale. Vrem să oferim ghiozdanele cu o săptămână înainte de începerea școlii, astfel că în cazul în care există nevoi extra în materie de rechizite să le putem acoperi”, a declarat Marius Cupa, unul dintre fondatorii asociației.

O parte din pozele de la distribuția de anul trecut în cadrul căreia am oferit 54 de ghiozdane pot fi văzute aici și aici.

Cei care doresc să se implice pot afla mai multe detalii pe pagina de Facebook dedicată proiectului, pot primi informații prin email: simona.daretodream@gmail.com sau la numărul de telefon 0753555300.

Asociația Dare to Dream implementează proiecte de educație non-formală pentru copii și adulți, cu un accent pus pe sprijinul copiilor din medii defavorizate. În 2016 a derulat Clubul de Educație Non-Formală, un proiect pilot axat pe metode interactive prin care copiii au învățat limba engleză și au avut parte de activități educative și artistice pregătite de voluntarii asociației. Mai multe detalii puteți găsi pe website-ul www.daretodream.ro și pe pagina de Facebook a asociaţiei.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.