„Ganduri pentru tine”

0

Pentru viitor SCRIU să pot alina sufletele celor ce știu să se piardă în labirintul cuvintelor, lăsând în urma mea darul cel mai de preț în dezvoltarea unui om „cartea”!

autor text Loredana Dascalu

Romanul „Ganduri pentru tine” prezinta o drama romantica despre doua suflete descoperite intamplator pe un site de socializare, urmand sa traiasca o poveste de iubire, intr-o capitala cunoscuta sub numele de „Micul Paris”. Actiunea se petrece in mare parte in Centrul Vechi al Bucurestiului, fiind locul primei intalniri dar totodata si spatiul in care dupa doua luni, trei saptamani si o zi inima ei este sfaramata de decizia pe care Bogdan o ia cu un mare regret in suflet. Astfel aceasta idila ii schimba Anei cursul vietii pentru totdeauna, suferind enorm, deoarece era o fata inca cu un aer infantil, sensibila, pura, dar mai ales o persoana care atunci cand iubea se implica cu sufletul, uneori aceasta implicare tinzand catre extrem, depasind orice limita.

Detaliile cu privire la obstacolele prin care a trecut Ana-Maria, clipele de fericire, descrierea momentelor unice din timpul relatiei cu Bogdan, gesturile iesite din comun aratate omului iubit, suferinta, lacrimile si cum a reusit sau nu, sa treaca peste toate acestea, aflati pe masura ce rasfoiti fila cu fila cartea „Ganduri pentru tine”.

Oare care este starea de sanatate a Anei?

Puterea dragostei a invins?

Sunt cei doi impreuna dupa ce timp de un an au urmat carari diferite?

Sunt descrise momente in care fericirea este maximalizata, dar si momente de o tristete indescriptibila.

Este o poveste de viata in care cu siguranta va veti regasi cel putin intr-o fraza.

Lectura placuta!

carte

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează