Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„Ganduri pentru tine”

0

Pentru viitor SCRIU să pot alina sufletele celor ce știu să se piardă în labirintul cuvintelor, lăsând în urma mea darul cel mai de preț în dezvoltarea unui om „cartea”!

autor text Loredana Dascalu

Romanul „Ganduri pentru tine” prezinta o drama romantica despre doua suflete descoperite intamplator pe un site de socializare, urmand sa traiasca o poveste de iubire, intr-o capitala cunoscuta sub numele de „Micul Paris”. Actiunea se petrece in mare parte in Centrul Vechi al Bucurestiului, fiind locul primei intalniri dar totodata si spatiul in care dupa doua luni, trei saptamani si o zi inima ei este sfaramata de decizia pe care Bogdan o ia cu un mare regret in suflet. Astfel aceasta idila ii schimba Anei cursul vietii pentru totdeauna, suferind enorm, deoarece era o fata inca cu un aer infantil, sensibila, pura, dar mai ales o persoana care atunci cand iubea se implica cu sufletul, uneori aceasta implicare tinzand catre extrem, depasind orice limita.

Detaliile cu privire la obstacolele prin care a trecut Ana-Maria, clipele de fericire, descrierea momentelor unice din timpul relatiei cu Bogdan, gesturile iesite din comun aratate omului iubit, suferinta, lacrimile si cum a reusit sau nu, sa treaca peste toate acestea, aflati pe masura ce rasfoiti fila cu fila cartea „Ganduri pentru tine”.

Oare care este starea de sanatate a Anei?

Puterea dragostei a invins?

Sunt cei doi impreuna dupa ce timp de un an au urmat carari diferite?

Sunt descrise momente in care fericirea este maximalizata, dar si momente de o tristete indescriptibila.

Este o poveste de viata in care cu siguranta va veti regasi cel putin intr-o fraza.

Lectura placuta!

carte

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.