Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Game World, Stanleybet, Bonus și City Slot au contribuit cu circa 100.000 de euro la eforturile împotriva pandemiei de coronavirus

0
  • De la începutul crizei coronavirusului, companiile care formează Game World Group în România au alocat aproximativ 100.000 de euro spitalelor din România și pentru SMURD
  • 16 spitale și trei unități teritoriale SMURD au beneficiat de sprijin din rezervele financiare proprii ale companiilor din Game World Group
  • Sumele au fost direcționate direct și integral către beneficiari, cu ajutorul unor reputate organizații neguvernamentale

București, 28 mai 2020. Companiile din cadrul Game World Group, care dețin în România sălile de jocuri Game World, Bonus și City Slot, precum și agențiile de pariuri Stanleybet, au realizat donații și sponsorizări în valoare totală de aproximativ 100.000 de euro în scopul susținerii eforturilor de combatere a epidemiei de COVID-19 în București și alte 11 orașe din România.

Încă de la debutul acestei crize medicale, Game World Group s-a implicat în mod activ în lupta împotriva pandemiei, prin intermediul unui parteneriat cu organizații neguvernamentale care colectează fonduri în sprijinul sistemului de sănătate din țara noastră. Astfel, companiile care formează grupul au susținut din rezervele financiare proprii spitale din București și alte 11 orașe din țară, dar și echipele SMURD din Constanța, Alba Iulia și Brașov. Sumele au fost direcționate integral către spitale, rolul organizațiilor partenere fiind de a identifica nevoile din teren și de suport logistic al întregului demers de sprijin.

Printre partenerii noștri în acest efort s-au numărat Asociația „Dăruiește Viață”, Fundația pentru SMURD, Fundația Comunitară Brașov, Asociația pentru dezvoltare socială, educativă și culturală „Zâmbet de copil”, Fundația Spitalicească “Szent György”, Asociația “Hai să ajutăm”, Asociația Română de Chirurgie Hepato-Bilio-Pancreatică și Transplant Hepatic și Asociația „Voinicul” Mangalia.

Lista beneficiarilor cuprinde Spitalul Spiridon și Spitalul CFR din Galați, Spitalul Municipal Sf. Gheorghe, Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București, Spitalul Clinic de Urgență Floreasca și Spitalul Sfântul Ioan din București, Spitalul Municipal Mangalia, Spitalul Județean Brașov, Spitalul de Boli Infecțioase și Spitalul „Tractorul” din Brașov, Spitalul Orășenesc Găești, Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, Spitalul Orășenesc Pucioasa, Spitalul din Vălenii de Munte, Spitalul Municipal Moreni, Spitalul modular 1 Elias, destinat îngrijirii bolnavilor de COVID-19, și echipajele SMURD din Constanța, Alba Iulia și Brașov.

Stanleybet, Bonus și City Slot au contribuit alături de Game World la susținerea celor care duc greul în lupta împotriva coronavirusului: medicii și personalul medical auxiliar, al căror devotament a salvat și continuă să salveze mii de vieți”, a declarat Attila Török, Director Strategie Game World. „Le mulțumim organizațiilor neguvernamentale care ne sunt alături în acest demers în beneficiul celor mai vulnerabili dintre noi, pacienții din spitale, și suntem mândri că am putut astfel contribui la efortul de a depăși această criză. Este un moment al solidarității și al responsabilității, în care am demonstrat, ca societate, că putem lucra împreună – sectorul privat, cel public și cel terțiar – pentru binele comun. Doar acționând solidar vom putea depăși cu bine această perioadă dificilă.”

În perioada următoare, Game World Group își va continua programele de responsabilitate socială, pentru a oferi sprijin acolo unde este nevoie de ajutor.

***

Game World Group reunește companii reprezentative din domeniul jocurilor de noroc în România care operează sălile de jocuri Game World, Bonus și City Slot, precum și agențiile de pariuri Stanleybet. Companiile au, în acest moment, aproximativ 2.000 de angajați și sunt prezente în București și în alte peste 70 de localități din țară. În anul 2019, Game World Group a direcționat circa 1,7 milioane de lei către acțiuni de responsabilitate socială derulate în România.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.