Gala Societatii Civile, 9 iunie 2011

0

Binele va fi recunoscut pe scena Operei Nationale Bucuresti

Sursa: www.galasocietatiicivile.ro

Proiectele castigatoare ale Galei Societatii Civile 2011, editia a IX-a, vor fi anuntate in cadrul festivitatii de acordare a premiilor, ce va avea loc in data de 9 iunie la Opera Nationala Bucuresti, incepand cu ora 20.00.

Cei care doresc sa participe la festivitatea de premiere trebuie sa completeze urmatoruli formular.

Anul acesta au fost inscrise in competitie 193 de proiecte implementate in anii anteriori de catre organizatii neguvernamentale, grupuri de initiativa si persoane fizice, care au atras fonduri in valoare de aproximativ 17 milioane de euro.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează