Gala Societatii Civile / 26 mai 2010, Ateneul Roman

1

Gala Societăţii Civile are loc azi, 26 mai 2010 în Bucureşti la Ateneul Român.

Conceptul editiei din acest an a Galei Societatii Civile – “E mai mult bine decat crezi. Ajuta-l sa creasca” este o continuare fireasca a celor doua editii anterioare in care s-a tras un semnal de alarma asupra starii „binelui” in Romania („Binele o duce rau in Romania”). Ajunsa la cea de-a VIII-a editie, gala va premia cele mai bune proiecte din totalul celor 192 inscrise anul acesta in competitie.

Potrivit stiriong.ro „printre personalitatile care vor inmana premii pe sectiuni se numara : Aurora Liiceanu – Educatie si cercetare, Mircea Toma – Arta si cultura, Marian Voicu – Apararea drepturilor individuale si colective, Ionut Sibian – Comportament civic si participare publica, Val Vilcu – Sanatate, Andreea Marin Banica – Servicii sociale pentru categorii defavorizate, Cosmin Alexandru – Protectia mediului, Corina Alexandrina Gatej – Dezvoltare economica si sociala, Catalin Stefanescu – Buget -/ Eficienta +, Dumitru Sandu – Marele Premiu.”

Mai multe informatii despre eveniment pe site-ul oficial galasocietatiicivile.ro
via lumebuna.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.