Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat da startul inscrierilor pentru cea de-a VIII-a editie a concursului national de initiative de mediu

0

Incepand din 7 septembrie 2016, se deschide sesiunea de inscrieri pentru cea de-a VIII-a editie a concursului Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat, proiect de traditie al Organizatiei ECOTIC. Startul inscrierilor coincide cu lansarea noului web site al concursului, ce contine o sectiune dedicata inscrierilor online.

 Printscreen website

Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat este concursul national de traditie al Organizatiei ECOTIC, dedicat initiativelor de protectie a mediului si conservare a resurselor planetei. Concursul are patru categorii, fiind invitate sa se inscrie companii, institutii de invatamant, institutii publice si ONG-uri ce au dezvoltat in anul precedent sau au inca in desfasurare proiecte dedicate mediului. Conditia esentiala este ca aceste proiecte sa fie intr-un stadiu suficient de avansat pentru a prezenta rezultate, chiar si intermediare.

In data de 7 septembrie se da startul inscrierilor in concurs. Inscrierile se pot realiza pe www.premiilepentrumediucurat.ro, prin accesarea formularului online de inscriere, disponibil accesand link-ul urmator, www.premiilepentrumediucurat.ro/inregistreaza-proiect/. ECOTIC invita companiile, institutiile (publice si de invatamant) si ONG-urile sa isi inscrie proiectele in concurs si sa contribuie, astfel, la popularizarea cat mai multor initiative dedicate eco-educatiei si protectiei mediului in Romania.

Data limita de inscriere a proiectelor este 25 noiembrie 2016. Proiectele vor fi evaluate de un juriu de specialitate iar premiile pentru cele patru categorii de concurs vor fi acordate in luna decembrie, in cadrul evenimentului festiv Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat – 2016.

Pentru mai multe detalii, www.premiilepentrumediucurat.ro.

Despre ECOTIC:

ECOTIC este o organizație colectivă nonprofit care gestionează deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) în numele a peste 550 de producători și importatori afiliați. ECOTIC asigură și supervizează întregul proces de preluare, transport, dezmembrare și reciclare astfel încât, la final, DEEE să nu mai reprezinte un pericol. Peste 90.000 tone DEEE au fost gestionate în sistemul ECOTIC, în cei 10 ani de activitate. Consultanța promptă și specializată oferită producătorilor de echipamente electrice, baterii și acumulatori este un element definitoriu al ECOTIC. Mai multe detalii gasiți pe www.ecotic.ro, pe pagina de Facebook dedicată Organizației ECOTIC, precum și pe pagina LinkedIn a Organizatiei ECOTIC

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.