Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Gala Premiilor Participării Publice va avea loc pe 27 martie 2014

0

Gala Premiilor Participării Publice (editia a V-a) va avea loc pe 27 martie 2014.

Vă invităm să vă păstrați un loc în agendă pe 27 martie 2014, pentru a fi alături de noi la cea de-a cincea ediție a Galei Premiilor Participării Publice (G3P).
Dacă în 2012 ați aflat cine au fost “Personajele care au schimbat filmul” participării publice din România, la următoarea ediție veți vedea “O gală despre participare publică fără corset.”

gala premiilor participarii publice 2014

Oamenii pe care îi veți cunoaște pe scena Galei (cetățeni, organizații și autorități publice) ne vor arăta cum au reușit să scoată participarea publică din corsetul birocrației, nedreptăților legislative și opacității deciziilor publice. Noi, la CeRe, credem că poveștile premianților G3P au puterea să inspire și să contribuie la schimbări durabile pentru lumea în care trăim – o lume în care cetățenii sunt interesați de ce se întâmplă în jurul lor, cer socoteală autorităților publice pentru decizii care îi privesc direct, iar autoritățile sunt deschise spre o comunicare reală cu cetățenii.

Până pe 27 martie vă invităm să redescoperiți poveștile premiate la ediția anterioară și până pe 20 ianuarie 2014 să ne recomandați alți oameni, organizații sau instituții care au reușit să taie corsetul participării publice.

De asemenea, vă invităm să urmăriți noutățile legate de Gală pe pagina evenimentului sau pe pagina de facebook dedicată.

Ediţia a V-a a Galei Premiilor Participării Publice este realizată în parteneriat cu: Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale (ANPCDEFP), Universitatea Babes-Bolyai, Institutul Aspen România, Ambasada Republicii Cehe în Bucureşti, Romanian-American Foundation.

Parteneri Media: RFI România, Decât o Revistă, Vice, Realitatea.net, Stiriong.ro, România Pozitivă, Think Outside the Box

Ediția G3P din 2014 se va desfășura cu sprijinul: Enel Romania, Business Event and Travel Agency, Zebra Catering, Hot Events, Fii Design, The Workshop.

 

 

Despre autor

avatar

Centrul de Resurse pentru participare publică – CeRe este o organizație neguvernamentală a cărei misiune este de a acționa pentru ca deciziile publice să raspundă nevoilor și dorințelor actorilor sociali.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.