Gala Premiilor in Educatie 2010

1

Gala premiilor in Educatie se intampla si in 2010! Perioada de inscriere este 15.06.2010 – 27.09.2010, urmand ca dupa aceasta perioada, juriul, alcatuit din 60 de personalitati ale societatii romanesti, sa decida castigatorii acestei competii.

Competitia se adreseaza oamenilor, organizatiilor neguvernamentale si institutiilor de invatamant de stat sau private care au un impact semnificativ in sistemul educational din Romania. Scopul ei este de a identifica, promova si premia bunele practici in domeniul educatiei.

In cadrul ‘Galei Premiilor in Educatie’ sunt acordate cate trei premii pentru fiecare sectiune  a concursului: Profesorul anului (invatamant preuniversitar), Elevul anului (gimnaziu şi liceu), Scoala anului (institutii de stat sau private, inclusiv licee), Profesorul anului (invatamant universitar), Studentul anului (ciclul de licenta, master), Facultatea anului (institutii de invatamant de stat sau private), Bibliotecarul anului, Educatorul/ Invatatorul anului, Cercetatorul anului, Cel mai bun proiect educational (initiat sau dezvoltat de un ONG sau institutie de invatamant) si ONG-ul anului in domeniul educatiei.

“Pentru  editia din acest an avem doua sectiuni noi de concurs: Bibliotecarul anului si Educatorul/ Invatatorul anului.  Decizia de extindere a sectiunilor inseamna si cresterea valorii premiilor Galei, de la 200.000 Euro alocati anul trecut, la 250.000 Euro,” declara Tincuta Baltag, Director General la Fundatia Dinu Patriciu.

Informatii complete pe site-ul premiileineducatie.ro

via stiriong.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.