Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Gala Premiilor Gopo / 29 martie 2010 / Palatul Parlamentului

0

Cea de-a patra ediţie a Galei Premiilor Gopo, programată pe 29 martie 2010, va fi găzduită, în premieră, de una dintre cele mai spectaculoase săli din România – Palatul Parlamentului, Sala Unirii. Căpătând dimensiuni fără precedent pentru o manifestare dedicată filmului autohton, competiţia de la Gala Premiilor Gopo se anunţă în 2010 mai strânsă decât în oricare dintre anii trecuţi.

12 lung metraje concurează în acest an pentru statuetele Gopo realizate de sculptorul Adrian Ilfoveanu. Juriul care a decis nominalizările Galei Premiilor Gopo 2010 a fost alcătuit din exploatantul Dana Băcanu (Noul Cinematograf al Regizorului Român); criticii de film Viorica Bucur şi Mihai Fulger; câştigătorii Premiilor Gopo, Cristian Comeagă (producător – Restul e tăcere – Gopo pentru Cel mai bun film la ediţia 2009) şi Radu Muntean (Boogie – Gopo pentru Cel mai bun regizor în acelaşi an); actriţa şi scenarista Mara Nicolescu. Lung metrajul de debut al lui Radu Jude, Cea mai fericită fată din lume, o co-producţie România-Olanda, a adunat 11 nominalizări (inclusiv pentru Cel mai bun film, Cel mai bun regizor, Cea mai bună actriţă într-un rol principal – Andreea Boşneag, Cel mai bun scenariu – Augustina Stanciu şi Radu Jude). Filmul regizat de Corneliu Porumboiu, Poliţist, Adjectiv, concurează la 10 categorii, printre care Cel mai bun film, Cel mai bun regizor, Cel mai bun actor într-un rol principal – Dragoş Bucur, Cel mai bun scenariu – Corneliu Porumboiu, Cea mai bună imagine – Marius Panduru).

via premiilegopo.ro

Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc (APFR) organizează, cu sprijinul Babel Communications şi al Centrului Naţional al Cinematografiei, Gala Premiilor Gopo (numite în onoarea reputatului cineast român, al cărui faimos omuleţ dă forma trofeelor evenimentului) – Premiile Industriei de Film din România.

Premiile Gopo reprezintă un eveniment anual de prestigiu prin care se recompensează cele mai importante realizări cinematografice naţionale din cursul anului precendent şi se promovează adevăratele valori din domeniu în rândul unui public cât mai larg.

Premiile Gopo se desfăşoară după un model adoptat de cele mai importante evenimente de acest gen din ţări cu cinematografii puternice, precum Statele Unite (Premiile Oscar, Globurile de Aur), Franţa (Cesar), Marea Britanie (BAFTA), Spania (Goya), Danemarca (Guldbagge). Trofeele sunt decernate anual în cadrul Galei Premiilor Gopo, în urma votului a peste 350 de profesionişti din toate sectoarele industriei cinematografice autohtone. Aceştia aleg, prin vot individual şi secret, cei mai buni dintre nominalizaţii la fiecare categorie competitivă, desemnaţi de un juriu de personalităţi în domeniu. Nominalizările la categoria Cel mai bun film european sunt făcute în fiecare an de un juriu alcătuit din cinci dintre cei mai importanţi critici de film români.

Mai multe informații pe site-ul premiilegopo.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.