Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Gala Premiilor Gopo 2016 – imagini în exclusivitate

0

A avut loc cea de-a zecea ediție a Galei Premiilor Gopo, cel mai important eveniment dedicat exclusiv industriei cinematografice din România, ocazie cu care FotografulTAU a avut onoarea să fie pentru al 6-lea an consecutiv fototograf oficial Dacia, partener principal al Galei.

 “Ne bucurăm enorm să facem parte din marea familie a filmului românesc, mai ales că suntem primiți cu bratele deschise, ca parteneri de discutii, idei, dar și implementare ca la carte alături de Dacia. Apreciem tot ceea ce evidentiază binele și frumosul în România și suntem mândri că putem contribui la expunerea lor în fața publicului larg. Premiile Gopo au devenit un eveniment la fel de mare pentru noi precum Oscarurile și ne-ar placea să ajungă așa și în memoria colectivă. Suntem mândri că Dacia ne-a ales în ultimii 6 ani consecutiv să susținem împreună valorile autentice românești. Felicitari tuturor, de la organizatori la actori, regizori și iubitori de film, a fost încă o ediție de pomină!”a declarat Alex Domnișoru, owner FotografulTAU.

FotografulTAU--25

În fiecare an Dacia și FotografulTAU realizează o sesiune ce precedă gala propriu-zisă, un brunch gândit întocmai ca marile pregătiri de la Hollywood. Anul acesta actorii au trecut pe la “studio-ul” amenajat special de către FotografulTAU și au fost fotografiați pe un film alb-negru de 35mm. “Alegerea echipamentelor și a filmului nu a fost întâmplătoare, ele reprezintă modul nostru ne a ne arata simpatia și aprecierea pentru acesti actori și pentru filmul românesc. A fost o experiență specială pentru că nici noi ca fotografi și nici ei ca actori nu mai suntem obișnuiți să tragem pe film, iar  acest tip de fotografie are în continuare o magie aparte. Dupa shooting filmele au fost developate și scanate pentru a digitaliza imaginile și pentru a le pregati pentru revistele de specialitate. ” completează Alex. Astfel actorii romîni nu s-au lasat mai prejos față de colegii lor de la Hollywood.

Covorul roșu a fost stăpânit de prezențe puternice precum cea a lui Florin Piersic, Cuzin Toma, Ioana Flora și a lui Andi Vasluianu, iar noi am fost acolo să-i surprindem pentru iubitorii de film românesc.

FotografulTAU-0473

 

FotografulTAU-0634

FotografulTAU-1707

Dupa cum deja știți, marele câstigator al acestei ediții este Aferim!, pelicula ce a reușit să strângă cele mai multe premii, începând de la montaj, la cel mai bun actor până la cel mai bun regizor și cel mai bun film.

“ Este o bucurie să fim parteneri de calatorie atât pentru Premiile Gopo, cât și pentru Gaudeamus cu FotografulTAU. Sustinem valorile autentice românesti, fie că vorbim de cinematografie, lectură sau fotografie. Investim mereu în Romania și valorile sale și suntem mândri să avem parteneriate așa solide, de lunga durată, prin intermediul cărora susținem atât creativitatea, cât și autenticul local.” ne-a spus Liliana Tebeica, Project manager Gala Premiilor Gopo din partea Dacia.

***

Despre Premiile Gopo

Asociația pentru Promovarea Filmului Românesc (APFR) și Asociatia Film și Cultura Urbana (AFCU) organizează cu sprijinul BabelCommunications și Centrul National al Cinematografiei Gala Premiilor Gopo (numite în onoarea reputatului cineast român, al carui faimos omulet dă forma trofeelor evenimentului).

Premiile Gopo reprezintă un eveniment anual de prestigiu, prin care se recompensează cele mai importante realizări cinematografice naționale din cursul anului precendent și se promovează adevaratele valori din domeniu în rândul unui public cât mai larg.

Premiile Gopo se desfașoară dupa un model adoptat de cele mai importante evenimente de acest gen din țări cu cinematografii puternice, precum Franța (Cesar), Marea Britanie (BAFTA), Spania (Goya), Suedia (Guldbagge) etc.

 

Despre Dacia

Pentru că este un parteneriat care onorează marca Dacia, a fost creată – special pentru această ediție aniversară a evenimentului – o aplicație interactivă pe pagina de Facebook Dacia România. Utilizatorii care vor accesa site-ul dedicat http://campanii.dacia.ro [1], vor fi surprinși să primească « Premiul special pentru susținerea valorilor românești », acesta fiind înmânat chiar de către prezentatorul Galei Gopo 2016, actorul Alexandru Bogdan. În clipul de campanie participă și alți doi actori nominalizați la premiile din acest an si favoriți pentru categoriile « Cel mai bun actor într-un rol principal », « Cel mai bun actor într-un rol secundar » și « Cea mai buna actriță într-un rol secundar ». Fără a dezvălui identitatea lor, utilizatorii sunt invitați să îi descopere folosind aplicația dedicată parteneriatului Dacia cu Gala Premiilor Gopo.

 

Afla mai multe despre FotografulTAU

Înființată în 2009, FotografulTAU este o agenție full service de fotografie ce oferă servicii foto-video pentru evenimente, shooting-uri de produs, corporate, fashion&beauty, advertising, dar și o mulțime de proiecte speciale. De asemenea, dispune de un studio spațios în București unde se poate realiza o gamă largă de shooting-uri de profil.

CLIENTI:

Dacia, Renault, Nissan , TheOne, ONE.ro, GFR, HOSPICE Casa Sperantei, Ringier, Inmedio, TEDxBucharest, ProTV, Ettiquette,  Grand Hotel Continental, Mengotti, Kanal D, l’Oreal, Zellia Fashion, Friends Advertising, IBM,  EVENTHEROES, Esposito, UnitedWay, Moogu, Dana Tanase, Jazzapella, Gecad, Porsche Romania, BMW Group Romania, Metro, Baneasa Shopping City, SunPlazza, Opera de Stat Viena, Unilever, P&G, Domeniile Segarcea, Land Rover, ING Asigurari de Viata, Ursus, 2ActivePR, TOPSHOP, Saga Film, Propaganda, Toyota, Ford, Romtelecom, Gillette, Petrom, Timisoreana, Bucegi, Lenor.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.