Gala Oameni de Valoare@ Constanta

0

Un oraş rămâne o simplă aşezare dacă nu există oameni care să marcheze locul prin valoare. Adevăratele valori nu au nevoie de reclamă, dar merită să fie premiate cu o distincţie. Oameni hotărâţi care şi-au construit cariere de excepţie în diverse domenii, care au înregistrat performanţe, care ne-au depăşit aşteptările. Oameni care fac cinste oraşului în care trăim şi care ne-au asigurat notorietatea pe meleaguri îndepărtate. Renumiţi printre străini, apreciaţi de constănţeni”  Mohamed Zaher / coordonator Campanie 10 Oameni de Valoare pentru Constanţa

gala

În semn de apreciere pentru interesul acordat dezvoltării oraşului, Asociaţia Pangeea dedică oamenilor de valoare ai Constanţei un eveniment special. Programat pentru mâine, vineri 15 septembrie 2017, Gala “10 Oameni de Valoare pentru Constanţa” va reuni nume cu rezonanţă ale oraşului de la malul mării.

Vor fi oferite trofee personalităţilor care au realizat lucruri remarcabile, care au reprezentat cu succes spiritul constănţean şi au luptat pentru un loc fruntaş, în orice domeniu au activat. Pentru organizatori, evenimentul “10 Oameni de Valoare pentru Constanţa” reprezintă o recunoaştere publică a reuşitelor unora dintre cei mai valoroşi oameni ai ţării, care au contribuit la dezvoltarea oraşului şi a întregii sale comunităţi. În cadrul evenimentului sunt recunoscute personalităţi care, dând dovadă de profesionalism în activitatea pe care o desfăşoară, se constituie în modele pentru societatea românească.

Vor face laudatio nominalizaţilor oameni pentru care activitatea care îi reprezintă a atins punctul maxim. Asociaţia Pangeea recunoaşte valoarea şi îi preţuieşte pe cei care o păstrează.

Decernarea premiilor va urmări succesiunea celor 10 categorii ce includ o serie de domenii care reflectă calitatea vieţii sociale din Constanţa: Medicină, Academic, Politică, Lumea afacerilor, Administraţie, Contribuţie la dezvoltarea societăţii, Cultură şi Artă, Sport, Muzică şi Divertisment, Mass-Media.

Cei zece oameni de valoare care vor urca pe scena Galei au fost aleşi de publicul care a accesat www.oamenidevaloare.ro în perioada octombrie 2016 – februarie 2017 şi care s-a implicat activ în procesul de votare. An de an, numărul utilizatorilor platformei proiectului Oameni de Valoare este în creştere, un mod evident de a concluziona că iniţiativa noastră a prins rădăcini în conştiinţă cetăţenilor Constanţei.

Gala decernării distincţiilor este programată mâine, 15 septembrie 2017, ora 19:00.

Parteneri media: Neptun TV, Telegraf, Cuget Liber, Constanţa news, Constănţeanul.com, evenimente-constanta.ro

Proiectul este susţinut de Isis Hospital.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.