Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Bistrița: Gala „Moș Nicolae pentru copiii cu dizabilități”, ediția a XI-a

0

Gala Moș Nicolae pentru copiii cu dizabilități, ediția a XI-a

Fundația Inocenți Bistrița vă invită să participați la ediția a XI-a a Galei Moș Nicolae pentru copiii cu dizabilități care va avea loc în data de 7 decembrie 2017. În cadrul acestui eveniment caritabil, alături de prieteni dragi, sponsori și reprezentanți ai instituțiilor publice, vom sărbători drepturile copiilor cu dizabilități, dar, în același timp, vom încerca să strângem și sumele necesare desfășurării programelor de terapie adaptate celor 90 de copii cu dizabilități din programele Inocenți din Bistrița.

Prima parte a evenimentului se va desfășura la Sinagoga Bistrița, începând cu ora 18:30, și cuprinde un moment artistic pus în scenă de către copiii din programele Inocenți Bistrița, alături de voluntarii noștri, iar de la 18:50, alături de noi va fi Ada Milea care va susține un concert caritabil. După ora 19:30, Gala continuă la Restaurantul Coroana de Aur din Bistrița, unde surprizele pregătite de către echipa Fundației Inocenți se vor ține lanț. Bineînțeles, și în programul celei de-a XI-a ediții se vor regăsi tombola și licitația, la ambele având posibilitatea să participe toți cei prezenți.

Taxa de participare la Gala Moș Nicolae pentru copiii cu dizabilități este de 250 lei de persoană și include: voie bună, mâncăruri și băuturi alese. Confirmarea participării se poate face până în data de 1 decembrie 2017, la numărul de telefon 0764 512917 sau la adresa: office.bistrita@inocenti.ro.

Cei care nu pot participa la eveniment, dar doresc să susţină cauza noastră, pot face donaţii în următoarele conturi:

RO03BTRL00601205241883XX (LEI)

RO49BTRL00604205241883XX (EUR)

Succesul nostru se măsoară în șansele la o viață mai bună oferite fiecărui copil!

Alex este doar un bebeluș, dar viața l-a supus deja la numeroase încercări… S-a născut cu malformații și, de parcă nu ar fi fost de ajuns pentru trupul lui plăpând și chinuit, a fost diagnosticat și cu retard neuro-psiho-motor. În ciuda tuturor acestor piedici în calea unei dezvoltări normale, specialiștii Inocenți fac tot ce le stă în putere pentru a-i oferi cel puțin o viață mai blândă. Alex beneficiază de kinetoterapie și stimulare senzorială, două ore pe săptămână, iar în curând va intra și într-un program de terapie cognitivă. Fiecare oră de terapie costă 50 lei, iar familia lui, care locuiește destul de departe de Bistrița, se confruntă cu dificultăți financiare majore, ceea ce îi îngreunează atât deplasarea la Bistrița, cât și susținerea financiară a terapiei. 50 lei… atât de puțin și, totuși, atât de mult, ținând cont de faptul că în programele noastre sunt aproximativ 90 de astfel de copii, cu cerințe și nevoi speciale, toți având nevoie de atenția noastră și programe de recuperare adaptate.

Pentru Alex și toți acești copii cu dizabilități neuro-psiho-motorii și autism, Fundația Inocenți a ales să facă diferenţa! Centrul de Intervenție Timpurie al Fundației Inocenți (Bistrița, strada Toamnei, nr.1 A) oferă acestor copii cu nevoi speciale, terapii recuperatorii și activități educaționale specializate, sporindu-le astfel șansele la integrare în societate și, implicit, la o viață mai bună.

Dacă doriți, puteți să sponsorizați una sau mai multe dintre sesiunile de terapie ale lui Alex și ale celorlalți aproape 90 de copii cu dizabilități, deserviți de Fundația Inocenți și să ajutați în același timp și împovăratele lor familii.

Haideți alături de noi și împreună putem îmbunătăți și prelungi o viață!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.